— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona
  • Home
  • Blog
  • ​5 manieren waarop een traplift je leven makkelijker maakt

​5 manieren waarop een traplift je leven makkelijker maakt

woensdag 10 juni 2020
Vormt je trap een dagelijks obstakel? Daar willen we met Comfortlift graag iets aan doen. Onze trapliften maken namelijk op verschillende manieren je leven heel wat makkelijker en aangenamer. Ontdek ze hieronder!

Vrijheid in huis

De vrijheid om te kunnen gaan en staan waar je wil, is iets wat veel mensen maar moeilijk zouden kunnen missen. Wanneer je je in je eigen huis opeens niet meer vrij kunt bewegen, kan dat als een enorme beperking voelen. Een traplift geeft je net die bewegingsvrijheid terug. Je kan je moeiteloos en in alle comfort opnieuw naar al je geliefde plekjes in je huis begeven.

Langer thuis wonen

Altijd of tenminste zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen is iets waar velen van dromen, maar door beperkte mobiliteit soms moeilijk blijkt te zijn. Nochtans kan een traplift dat probleem in veel gevallen meteen verhelpen. Het is dan niet langer nodig om je slaapkamer of badkamer naar de benedenverdieping te verhuizen. Ook een verhuis naar een woonzorgcentrum of serviceflat kan zo uitgesteld worden. Dat is zowel emotioneel als financieel natuurlijk veel aantrekkelijker!

Safety first

Niet alleen zorgen trapliften ervoor dat je je veilig in huis kunt bewegen, ze zijn ook zo gemaakt dat ze volledig veilig zijn om te gebruiken. Zo zal je bij een stroompanne nooit vast komen te zitten, zijn de meeste trapliften voorzien van een gordel en zijn er tal van andere opties die je veiligheid garanderen. Denk aan een automatische voetenplank, een draaibare stoel…

Niet afhankelijk van anderen

Ook al weet je dat de mensen in je omgeving steeds bereid zijn om bij te springen indien nodig, je wil niet steeds op hen moeten rekenen. Met een traplift kan je veel klusjes waar je anders de hulp van anderen zou moeten inschakelen opnieuw zelfstandig uitvoeren.

Gerust hart voor iedereen

Tegelijk zal je omgeving zich ongetwijfeld minder zorgen maken over je veiligheid eenmaal je een traplift in huis neemt. Zowel voor jou als hen is het een hele geruststelling dat je je veilig kunt verplaatsen in huis.
Wil je graag meer info over de mogelijkheden van een traplift? Contacteer ons dan gerust!