— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

Acht waardevolle weetjes over trapliften

donderdag 14 juli 2016
Een traplift? Is dat geen dure, omslachtige, met het interieur vloekende oplossing voor hoogbejaarde mensen? Niets van dit alles! Trapliften zijn zeer snel en eenvoudig te installeren, passen dankzij het brede aanbod bij elk interieur en vallen minder duur uit dan u denkt. Ziehier acht wetenswaardige waarheden op een rij!

1. Een traplift installeren neemt niet veel tijd in beslag


Een traplift installeren vraagt amper een halve dag werk. De expert-techniekers van Comfortlift komen ter plaatse voor minutieuze opmetingen, waarbij de trap tot op de millimeter wordt weergegeven en de rail perfect aansluit bij uw trap. Sommige trapliften zijn vijf dagen later al klaar voor installatie.

2. Een traplift vergt nauwelijks aanpassingen aan de woning

De plaatsing van een traplift vraagt geen ingrijpende veranderingen aan uw woning. De expert-technieker boort enkel kleine gaatjes in de muur of de trap om de rails te bevestigen. De schroeven wordt netjes afgedekt. Verder is alleen een stopcontact vereist.

3. Een traplift past op bijna elke trap

Bijna elk trap is geschikt voor een traplift: ook op steile, bochtige en smalle trappen kan een traplift geplaatst worden. De ontwerpers hielden de rails en het inklapbaar stoeltje zo compact mogelijk. Zo blijft uw trap ook mét een traplift bruikbaar voor anderen.

4. Een traplift past in elk interieur

Comfortlift biedt een ruime keuze aan stijlen, modellen, kleuren en stoelbekledingen. Voor elk interieur is er een bijpassende traplift. Bovendien levert Comfortlift altijd maatwerk: samen met u zoeken we naar de traplift die het best bij uw trap en interieur past.

5. Een traplift bedienen is kinderspel

De trapliften van Comfortlift bedient u met één knop. Bij plaatsing legt de expert-technieker u haarfijn uit hoe dat precies in zijn werk gaat.

6. Een traplift is goedkoper dan u denkt

Een traplift is een aangenamer en veel goedkoper alternatief voor een plekje in een bejaardentehuis of serviceflat. Bovendien geniet u langer, samen met uw familie en vrienden, van uw vertrouwde thuis.

7. Een traplift plaatst u nooit te vroeg

De expert-techniekers van Comfortlift krijgen het voortdurend te horen: “Hadden we maar jaren eerder al voor zo’n traplift gekozen!” Als traplopen nu al moeilijker gaat, waarom dan nog wachten? Tijdig kiezen voor een lift betekent immers langer genieten van uw vrijheid en onafhankelijkheid in uw eigen huis. En u bent meteen gerust voor later.

8. Een traplift verhoogt uw mobiliteit én levensvreugde

Een traplift brengt zijn passagier op een veilige, ergonomische en comfortabele manier naar boven en naar beneden. Zo geniet de gebruiker weer moeiteloos van alle plekjes in het huis. Dat betekent meer mobiliteit en meer levensvreugde!


Wenst u meer info over trapliften? Contacteer ons op het gratis nummer 0800 20 950 of via sales@comfortlift.be