— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona
  • Home
  • Blog
  • Comfortlift op de Reva-beurs: een belevenis om nooit nog te vergeten

Comfortlift op de Reva-beurs: een belevenis om nooit nog te vergeten

maandag 29 april 2019
Bezoekers konden op de Comfortlift-stand op de Reva-beurs in Gent deelnemen aan een unieke primeur. We stelden immers een Virtual Reality-trapliftervaring voor – de eerste keer ooit in België.

Door een VR-bril op te zetten, konden mensen aan onze stand ervaren hoe een traplift aanvoelt. Na afloop konden ze met al hun vragen terecht bij onze medewerkers, die met plezier extra informatie gaven over hoe een traplift in huis een groot verschil maakt.


(Wil je weten hoe die Virtual Reality-ervaring precies werkt? Lees dan zeker onze vorige blog nog eens!)

Allemaal positieve reacties

Hoewel sommige bezoekers eerst niet goed wisten wat ze moesten verwachten, waren ze na afloop stuk voor stuk positief. Maria Sterneels uit Lovendegem, bij Gent, zette als één van de eerste bezoekers de VR-bril op.

“Ik ben MS-patiënt en kan de trappen in huis niet meer doen. Alles naar beneden verhuizen, dat wil ik eigenlijk niet. Die VR-bril, dat was toch een beetje raar in het begin. Maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik weet nu wel beter hoe zo’n traplift voelt. En ook hoe snel ze gaat. Ik had daar wat schrik van, maar nu niet meer. Het is wel een goed vooruitzicht om ook gewoon de verdiepingen in huis te kunnen blijven gebruiken.”

Ook Alphons van Loveren uit Kemzeke waagde zich aan de VR-beleving op de Comfortlift-stand en voelde zelf hoe een traplift aanvoelt en functioneert.

“Ik hoor mijn kleinkinderen wel vertellen over Virtual Reality, maar ik kende dat niet echt. Ik voelde mezelf echt naar boven gaan met de traplift. Voor mij is dat goed, want op een traplift gaan zitten vond ik altijd spannend. Of ik er eentje in huis zou halen? Ik denk het wel, want het gaat eigenlijk heel rustig en op het gemakje.”

Zelf proberen? Dat kan in onze showroom!

Wil je ook de Virtual Reality-trapliftbeleving eens uitproberen? Dat kan! Vanaf vandaag kan je daarvoor op afspraak terecht in onze showroom in Waregem.

Natuurlijk doen we dat op je eigen tempo, want voor veel mensen is dit echt iets nieuws. Vraag gerust meer informatie als je vragen hebt. Onze medewerkers geven graag de nodige uitleg.

Tot binnenkort, in onze showroom!