— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona
  • Home
  • Blog
  • Comfortlift Trapliften en de Week van de Valpreventie!

Comfortlift Trapliften en de Week van de Valpreventie!

donderdag 15 maart 2018
“Blijf in beweging, doe het veilig”. Een mooie slogan voor de Week van de Valpreventie, die op 23 april haar 7de editie inzet. Een slogan waar ook wij van Comfortlift volledig achter staan! Een mooi initiatief, dat we voor u graag even uit de doeken doen.

Week van de Valpreventie: Wat houdt het in?

Tijdens de Week van de Valpreventie, worden ouderen aangemoedigd om zoveel mogelijk te bewegen. Dit wel op een veilige manier natuurlijk! Hoe? Door voldoende rekening te houden met verschillende risicofactoren die ‘vallen’ tot gevolg kunnen hebben. Denk maar aan een valangst, een verminderd zicht, bepaalde vormen van medicatie,…In de loop van deze week worden verenigingen, woonzorgcentra en welzijnsorganisaties die contact hebben met ouderen opgeroepen om activiteiten rond valpreventie te organiseren. Je kan organisatie voor deze week registreren alsook kans maken op een speciale Award die zal worden uitgereikt tijdens de Award Week van de Valpreventie!

Comfortlift Trapliften en de Week van de Valpreventie

Wie ons een beetje volgt, weet dat Comfortlift Trapliften de mobiliteit van ouderen vooropstelt. Zo lang mogelijk thuis kunnen wonen is voor veel ouderen een droom. Een traplift kan hier de oplossing bieden. Mobiliteit is natuurlijk één ding, maar moet in de eerste plaats veilig kunnen gebeuren. Ook daar zetten we met onze trapliften zeer sterk op in.

Inschrijven voor de Week van de Valpreventie? Dat doe je hier:

Online registreren doe je via www.valpreventie.be. Graag nog meer informatie over de Week van de Valpreventie? Klik hier!