— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona
  • Home
  • Blog
  • De beste tips voor een goed onderhoud van je traplift

De beste tips voor een goed onderhoud van je traplift

vrijdag 02 april 2021
Aangezien we bij Comfortlift enkel met trapliften van de beste kwaliteit werken, kan je bij het gebruik sowieso rekenen op weinig problemen en lang genot. Toch zorg er je met een regelmatig traplift-onderhoud voor dat de kans op eventuele defecten sterk afneemt en de levensduur van je traplift toeneemt. Hieronder ontdek je alvast wat wij doen om je daarbij te helpen.

Wat laat je door onze professionals doen?

Om zeker te zijn van een zorgeloos gebruik laat je je traplift ook best om de zoveel tijd nakijken. Zo’n periodiek onderhoud vindt best jaarlijks plaats.


Bij een onderhoudsbeurt komt een lokale technicus uit ons onderhoudsteam langs voor een algemene check. Hij controleert en smeert bijvoorbeeld de bewegende delen, meteen ook de onderdelen van je traplift die het meest aan slijtage onderhevig zijn. Vandaar dat je ze best regelmatig laat nakijken voor een zorgeloos gebruik. Verder zal de technicus ook de staat van de accu controleren en alle veiligheidsvoorzieningen nogmaals nakijken. Afsluiten doet hij met een proefrit.


Los van de onderhoudsbeurt is ons team van technici ook 24/24 en 7/7 beschikbaar voor reparaties, denk aan een onderdeel vervangen of repareren. Zo hoef je je nooit nog zorgen te maken over je mobiliteit in huis!


Onze service na verkoop

Na aankoop van een traplift bij Comfortlift kan je kiezen voor een verlengde waarborg. Die biedt 5 jaar garantie voor alle kosten voor herstellingen en onderhoud. En ook na die waarborgperiode bieden we je vanuit Comfortlift graag een onderhoudscontract op maat aan. Contacteer ons gerust voor meer info over het onderhoud van je traplift.