— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

De voordelen van een traplift in je eigen huis

dinsdag 20 augustus 2019
Een traplift in je huis plaatsen zorgt er niet alleen voor dat je de mogelijkheid hebt om langer in je eigen woning te blijven…

Geen verhuizing meer meemaken

Ben je slecht ter been en kan je daarom ook moeilijk de bovenverdieping bereiken? Natuurlijk hoef je niet direct naar een rusthuis.
Met een traplift in je huis kan je in je eigen stekje blijven wonen en een verhuizing skippen. Zo’n verhuizing zorgt er trouwens ook voor dat je extra kopzorgen krijgt. Je moet weer wennen aan een nieuwe omgeving en dat doet niemand graag.

In je vertrouwde omgeving blijven

We komen gelijk bij het tweede voordeel dat aansluit bij het eerste. Als je niet moet verhuizen kan je nog langer genieten van je vertrouwde omgeving waar je al die jaren mooie herinneringen opdeed.

De bovenverdieping weer bereiken

Slaap je onder omdat je de bovenverdieping niet meer opkan? Tot nu! Bereik met een traplift je bovenverdieping en slaap terug in je comfortabele en vertrouwde bed.

Gemakkelijk zelf te bedienen

Een traplift bedien je zelf. Met een automatische besturingssysteem vertel jij je traplift of je naar boven of naar onder wilt gaan.

Afhankelijk van wat je aangeeft, doet hij het nodige.

Past op bijna elke trap

Het voordeel van zo’n traplift is dat hij op bijna elke trap past. Vraag dit even na bij je leverancier maar 9/10 wordt er altijd een oplossing voorzien.
Heb je een kleine trap? Een lange rechte? Een trap met drie bochten van 45 en/of 90 graden? Bij alle drie de gevallen krijg je het voordeel van de twijfel.

Op maat van jouw wensen

Een traplift mag dan wel een traplift blijven maar hij moet wel passen binnen je interieur, toch? Wat zijn je persoonlijke behoeften? Heb je een specifieke kleur in je gedachte? Vertel je wensen aan je leverancier want daar houden ze zeker rekening mee.

Een traplift in je huis is meer comfort

Een traplift is enerzijds een comfort-oplossing om jou terug naar boven en naar beneden te vervoeren. Het zou minder aangenaam zijn als de stoel niet comfortabel zou zijn.

Ook hier neem jij weer de touwtjes in handen. Wat heb je liever? Een zacht zitje of een hard?

Verspert de doorgang op de trap niet

“Een traplift in mijn huis?” Ja. Klopt.

Je zou denken dat iedereen voortaan met de traplift naar boven moet gaan, toch? Kan. Maar zo is het niet.
Een traplift is gemakkelijk om op te vouwen, zodat anderen gewoon de trap kunnen blijven gebruiken.

Safety first!

Natuurlijk gaat veiligheid boven alles en worden de trapliften voorzien van een maximum snelheid die je niet kan overschrijden.

Oh nee, de stroom is uitgevallen!

Stel je voor, je bent klaar om naar boven te gaan. Eindelijk hoef je niet meer beneden te slapen. En dan valt ineens de stroom uit. Jouw bed? Die is boven…
Niks aan de hand!
Een traplift werkt ook zonder stroom. Je hebt dus helemaal geen stroom nodig om ’s avonds lekker je bed in te kruipen.

Een offerte op maat? Je zou dus voor minder hé? Ontvang hem nu!