— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona
  • Home
  • Blog
  • Een traplift kopen? 8 doorslaggevende voordelen!

Een traplift kopen? 8 doorslaggevende voordelen!

dinsdag 12 februari 2019
Een traplift kopen? Daar hoef je geen twee keer voor na te denken. Of beter: daar hoef je deze blog maar half te lezen. Aan deze voordelen dacht je niet hè?

Een traplift kopen voor een goede comfort en veiligheid

Het is duidelijk dat een traplift voor comfort zorgt. En is dat al genoeg reden om een traplift te kopen.


Je bent niet goed te been en wil graag terug gebruik maken van je bovenverdieping. Het kan. En niet alleen dat, het kan zelfs op een veilige manier dankzij een traplift.


Oud worden doen we allemaal. Niet erg hè? Zolang we onze comfort maar kunnen behouden door onze functionaliteiten uit te breiden. En dat doe je nu eenmaal door het kopen van een traplift.Je blijft lekker fit!

Een traplift kopen? Wil je fit blijven? Waarom dan nog de vraag stellen?


Door een traplift te kopen, blijf je langer fit. ’s Avonds stap je op een veilige manier je nest in en ’s morgens kom je gewoon heel je bed uit. Geen extreme inspanningen meer.Een traplift kopen omdat het past binnen je interieur

Houd je vast. Ik ga je overtuigen!


Interieur is niet onbelangrijk, toch? Goed nieuws. De trapliften worden aangepast aan je interieur. Je kiest zelf welke kleur je wil zodat hij zéker past bij de andere kleuren in je huis past.


Nu ben je toch al half overtuigd hè?Een traplift past op elke trap

Nog niet? Oké…


Trapliften passen op kleine trappen, grote trappen, rechte trappen, ronde trappen, noem maar op.


Een bocht van 45 graden of een bocht van 90 graden. Het maakt niet uit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of hij wel degelijk op je trap past. Want je vraag is bij deze beantwoord.


Nog excuses? Ontdek dan zéker de 5 goede redenen waar je niet onderuit komt om een traplift te plaatsen.Makkelijk in gebruik met een afstandsbediening

Je hoeft geen stunten uit te halen nadat je een traplift hebt gekocht. Het gebruik is makkelijk en geschikt om alleen te besturen met een afstandsbediening.


Niemand hoeft je te helpen, helemaal alleen ga jij terug naar boven. Je zet je neer in de door-jou-gekozen-stoel, één druk op de knop en voor je het weet ontdek je weer een oude doos.Niet meer afhankelijk

Een traplift zorgt niet alleen voor de nodige comfort die je overal kan lezen, daarnaast ben je niet meer afhankelijk van anderen.


Die afhankelijkheid heeft lang genoeg geduurd. Nu is het tijd dat je alleen op pad gaat.


Oh ja, over anderen gesproken, de traplift maakt de doorgang niet kleiner dus zij kunnen gewoon de trap nemen.


Baby op komst!

En even out of the box? Een traplift is ook goed voor zwangere vrouwen.


Een dikke buik zorgt voor veel ongemak. Met een traplift in je huis, hoef je jezelf niet meer uit te putten. Doe het lekker rustig aan, een baby in de buik is al een werkje op zich.Oeps, gebroken been…

Hoezo is een traplift alleen goed voor oudere mensen? Een sportfanaat, iemand met regelmatige blessures, kan ook een traplift kopen. Ik zeg het je, het is alleen maar comfort.


Dus ja, ook bij een gebroken been komt hij goed van pas!


Ontvang een offerte op maat en geniet van alle voordelen die ik je hier en in de vorige blog op een rijtje heb gezet!