— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona
  • Home
  • Blog
  • Een traplift op een draaitrap? Alleen bij Comfortlift!

Een traplift op een draaitrap? Alleen bij Comfortlift!

dinsdag 02 oktober 2018
Onze installateurs zijn niet vies van een uitdaging! En ook dat bewezen ze opnieuw bij de montage van een traplift op een wel héél smalle trap. Ontdek hieronder hoe we te werk gingen.

Een traplift op een trap van 60 cm breed

Toevallig al gehoord van een spiltrap? Een spiltrap is een heel smalle trap en bestaat uit heel wat verschillende bochten na elkaar. De trap in kwestie was slechts 60 cm breed: niet veel plaats op overschot dus!

Een traplift op een spiltrap: zo gingen we te werk

Om de traplift veilig en correct te kunnen plaatsen gingen we als volgt te werk: in overeenstemming met de klant haalden we de trapleuning alsook de paal weg. Daarnaast opteerden we ook voor gebogen armleuningen zodat de traplift gebruiker overal veilig langs kan zonder de knieën of armen te stoten. Uiteindelijk kozen we voor het model MONO, een type dat perfect op deze trap paste.

Een traplift voor een smalle trap: en het resultaat?

Zoals je wel kan zien op de foto konden we ook voor deze klant een gepaste oplossing bieden. Een traplift bij Comfortlift? Dat is kiezen voor maatwerk! De klant liet alvast weten zeer tevreden te zijn met het eindresultaat.


Wil jij ook terug veilig de trap op kunnen? Neem contact op met één van onze vertegenwoordigers!

Lees meer over trapliften

Pages for traplift