— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona
  • Home
  • Blog
  • Een traplift plaatsen? 5 goede redenen waar je niet onderuit komt

Een traplift plaatsen? 5 goede redenen waar je niet onderuit komt

donderdag 03 januari 2019
Een traplift plaatsen is een nieuwe stap. Natuurlijk plaats je een traplift als je nauwelijks de trap op kan gaan. Maar er zijn nog redenen!

Een traplift plaatsen is een nieuwe stap in je leven. Voor velen is het een lastige beslissing waar het voor anderen net een luxe investering is. Om verschillende redenen kan je een traplift plaatsen. Natuurlijk plaats je een traplift als je nauwelijks de trap op kan gaan. Maar er zijn nog redenen waarom je het zéker zou doen.


Geniet langer van je eigen woning

Je bent gehecht aan je woning en doet er jaar en dag je eigen ding. De stap om te verhuizen naar gelijkvloers? Die zet je daardoor niet makkelijk.

Gelukkig hoef je die stap niet te zetten, als je niet wilt. Je kan een traplift plaatsen waardoor je nog langer kan genieten van je eigen woning! Dat klinkt beter hè? Verplaats je wanneer je wilt naar boven en geniet terug van alle vrijheid!

Verhuizen of een bejaardentehuis? Dat is wanneer je ten einde raad bent. Je hebt nu een eigen stekje waar je helemaal jezelf kan zijn. Geniet er zo lang mogelijk van!


Een traplift plaatsen is goedkoper

Naast het extra lang genieten van je vertrouwd huis, is het ook goedkoper om een traplift te plaatsen. Beeld je in dat je je huis moet verkopen en een nieuw huis moet kopen of huren. Naast de hoeveelheid tijd die je daarin steekt, is een traplift plaatsen goedkoper. Denk je aan het geld? Dan zou ik het zéker doen!


Je omgeving is gerustgesteld

Je bent niet goed ter been en het kan gevaarlijk zijn als je de trap op loopt. Zéker als je alleen bent. Een valpartij is snel gebeurd.

Je naasten willen niet dat er iets gaat gebeuren. Ze zijn bezorgd om jou en je verplaatsing. Door een traplift te plaatsen gaan ze meer rust vinden. Ze weten dat het goed zal eindigen als je je gaat verplaatsen van beneden naar boven of andersom.


Objecten naar boven brengen

Het is best grappig, maar je kan nog meer met je traplift dan alleen personen verplaatsen. Heb je boodschappen gedaan of liggen bepaalde spullen onder, die je eigenlijk liever boven had willen hebben? Voilà daar heb je de traplift voor.

Als het niet voor jou is dan is het voor je partner die het een en het ander naar boven wilt verplaatsen. Hou wel rekening met de belasting van de stoel. Maar voor de rest, mooi meegenomen toch?


Geen kopzorgen

Bij het verhuizen of het verplaatsen naar een bejaardentehuis heb je veel kopzorgen. Je moet het één en het ander aanvragen, wachten op goedkeuring en vervolgens allerlei paperassen in orde brengen. Wat een gedoe. Vraag een traplift aan en je bespaart je minder papierwerk en ontvangt meer luxe. Je bent ten slotte nog steeds in je eigen woning!


Minder afhankelijk zijn

Als je een traplift in huis hebt, ben je minder afhankelijk van anderen. Je zal hier en daar nog wel wat hulp kunnen gebruiken, maar grotendeels ben je geholpen als je alleen de trap op en af kan gaan.

Een traplift plaatsen is goed voor jou, je omgeving en je partner. Ontdek welke traplift bij je trap past en geniet terug van een rustig leven in je eigen huis.