— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

Hou je huis een thuis met een huislift

dinsdag 25 augustus 2020
Ouder worden en toch in je eigen huis kunnen blijven wonen, ook al gaat het lichamelijk wat minder goed: het is een droom van velen. Gelukkig kan die droom met een huislift ook werkelijk bereikt worden. Een lift in je woning biedt je namelijk de mogelijkheid om je veilig en comfortabel door je volledige huis te kunnen blijven bewegen.

Bovenverdieping blijft bereikbaar

Het grootste probleem bij bewegingsproblemen is dat de persoon in kwestie vaak wel nog perfect zijn of haar plan kan trekken op de bovenverdieping, maar er gewoonweg niet meer raakt met de trap.
Een mogelijke oplossing daarvoor is om ook beneden een slaapkamer of badkamer in te richten. Die optie kan weliswaar gepaard gaan met verlies aan comfort. Dat is anders met een huislift: daarmee blijft de bovenverdieping, en al het bijhorende comfort, gewoon bereikbaar.

Beperkte aanpassingen

Bovendien vraagt het vaak meer aanpassingen en verbouwingen om alles beneden in te richten, dan om een huislift te installeren. Die verschillen namelijk van model tot model. Met Comfortlift streven we er dan ook naar om voor elke woning de allerbeste oplossing met minste aanpassingen voor te stellen. Vaak gaat het enkel om een liftschacht of -put, al kunnen sommige huisliften ook zonder geïnstalleerd worden.
We zorgen er eveneens voor de installatie slechts een beperkte tijd in beslag neemt, en voorzien steeds een uitgebreide demonstratie.

Investering voor de toekomst

Met een huislift win je niet alleen heel wat extra jaren in je eigen woning, je verhoogt er ook de waarde van je woning mee. Zelfs als slechts één bewoner moeite heeft om zich voort te bewegen, kan het voor de andere bewoners interessant zijn dat er een huislift is tegen dat zij problemen krijgen. Zo wordt de huislift ook een investering in je toekomst!
Wenst je graag meer info over onze huisliften? Contacteer ons vrijblijvend!