— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

​Huislift uitgelicht: de Avansis SB

donderdag 16 april 2020
Een gebouw of woning opnieuw toegankelijk maken voor personen die moeilijker te been zijn zoals bejaarden of mensen met een beperkte mobiliteit? Een lift geeft hen een belangrijk stuk van hun bewegingsvrijheid terug. Helaas is een gewone lift niet altijd geschikt voor elk gebouw of privéwoning. De Avansis SB biedt als huislift dan een oplossing.

Zelfdragende koker

Voor de Avansis SB moet geen koker voorzien worden. De lift wordt geleverd met een zelfdragende koker. Je hoeft dus enkel een liftput (ongeveer 5 centimeter) te voorzien. Ook een machinekamer is niet vereist. De precieze afmetingen van het platform zijn altijd op maat van de klant.

Schroefspindel

De Avansis SB is een elektrisch aangedreven lift. Het hefplatform wordt met andere woorden aangedreven door een schroefspinde die in de koker is ingewerkt. Die spindelaandrijving staat bovendien garant voor duurzaamheid en optimale veiligheid.

Specificaties

Deze huislift heeft een hefvermogen van 250, 300 of 400 kilogram en de hefhoogte is maximum 13 meter. Verder verplaatst de lift zich met een maximale snelheid van 0,15 m/s. Een rit verloopt steeds comfortabel doordat de lift schokvrij start en stopt.

Vlotte bediening

De lift bedien je via een geïntegreerd paneel met ergonomische drukknoppen. Die zijn zo ontworpen dat ze door elke categorie van passagier kunnen worden bediend. Op de bordessen zijn de knoppen automatisch, op het platform gaat het om ‘vasthoudbediening’.

Esthetische afwerking

Tijdens de ontwikkeling van de lift is veel aandacht besteed aan de esthetische afwerking. Op het ontwerp zijn dan ook heel wat variaties mogelijk. Zo kunnen de deuren zowel volledig als gedeeltelijk in glas geleverd worden. Ook voor de koker kan je kiezen tussen volle wanden, glazen panelen of een combinatie van beide. De wanden zijn steeds vervat in stijlvolle aluminium profielen.
Verder kunnen de koker en het platform in een kleur naar keuze besteld worden. Het design van de lift kan zo niet alleen aangepast worden aan het bestaande interieur, in sommige gevallen draagt de lift ook zelf mee aan de esthetiek van het gebouw!

Allerlei omgevingen

Deze lift kan in allerlei omgevingen toegepast worden. Uiteraard privéhuizen, maar ook kantoren, winkels, scholen…
Meer weten over de Avansis SB? Contacteer ons gerust!