— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona
  • Home
  • Blog
  • Huislift uitgelicht: de discrete Avansis DHM/DHE

Huislift uitgelicht: de discrete Avansis DHM/DHE

dinsdag 23 juni 2020
In alle comfort meerdere verdiepingen overbruggen zonder drastische aanpassingen te moeten maken aan jouw interieur: met de Avansis DHM/DHE-huislift kan het.

Schacht of zelfdragende structuur

Dit specifieke type huislift wordt hydraulisch of elektrisch aangedreven en kan ofwel in een gemetste schacht ofwel in een zelfdragende structuur ondergebracht worden.

Comfortabele ritten

Verder heeft de Avansis DHM/HDE een maximale snelheid van 0,15 m/s. Elke rit verloopt bijzonder soepel: de lift schokt niet bij het starten of stoppen. Het maximaal hefvermogen is 400 kilogram en de maximale hefhoogte ligt, comfort de richtlijnen, op 25 meter.

Weinig aanpassingen, veel stijl

Extra fijn aan deze huislift is dat hij zonder problemen kan geïntergreerd worden in om het even welk bestaand of nieuw interieur. Zo zijn slechts enkele aanpassingen vereist: een koker en kleine liftput (12 tot 40 centimeter) volstaan. Verder is de huislift ontworpen met veel aandacht voor esthetische vormgeving. Zo worden veel LED-elementen gebruikt: stijlvol en ook nog eens duurzaam.

Personaliseerbaar

Ten slotte komt de Avansis DHM/DHE met tal van keuzemogelijkheden die het mogelijk maken de lift volledig naar jouw smaak af te werken. Denk aan kleuren, verlichting, spiegels, deuren…
Kortom, de Avansis DHM/DHE is een goede keuze als je op zoek bent naar een huislift die:
  • Je zonder problemen van kelder naar zolder kan brengen
  • Discreet, maar uiterst comfortabel is
  • Snel en eenvoudig kan geïnstalleerd worden
Meer weten over dit type huislift? Contacteer ons gerust voor meer info!