— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

Ken jij de voordelen van een huislift al?

dinsdag 12 november 2019
Voordelen van een huislift? Je plaatst het om een niet zo’n positieve reden dus je zou bijna denken dat er geen voordelen aan verbonden zijn, toch? Maar zo’n huislift weet je wel omver te blazen hoor!

Terug naar boven

Hoe zou het zijn om terug naar boven te mogen gaan? En om terug te slapen in je vertrouwde omgeving. Natuurlijk voelt dit goed aan en zetten we “naar boven gaan” graag neer als eerste voordeel. Want alleen om die reden schaf je hem al aan.
Maar daar blijft het niet bij…

Langer thuis blijven wonen

Wanneer je niet meer naar boven kan, plaatsen de meeste mensen hun bed gewoon in de living. Maar wat als je onder geen plaats hebt? Dan ben je verplicht om te verhuizen naar ergens waar alles gelijkvloers is of een rusthuis.
Om dit uit te stellen en je toch in je vertrouwde omgeving te laten zolang dit kan, hebben we dus een huislift. Deze lift laat je gewoon lekker langer thuis wonen.

De waarde van je huis stijgt

Zo’n lift in huis laat de waarde van je huis stijgen. Beeld je in dat de kopers van het huis tijdens de rondwandeling plots hun ogen uitkijken op de lift die jij daar in je huis hebt laten installeren. Je zou voor minder de stap tot aankoop zetten. Een huislift betekent ook voor nieuwe eigenaars: langer in het huis blijven wonen. Wees maar zeker dat het huis alleen om die reden ooit sneller verkocht wordt.

Knap stuk design

Zo’n huislift is naast dat hij voor veel gemakzucht zorgt, toch ook wel écht een stukje kunst. Natuurlijk kiest iedereen voor zijn eigen smaak. Maar ook dat is dus mooi meegenomen!

Veiliger leven

Toch staat ‘comfortabel’ en ‘gemakkelijker’ op de eerste rij, want ook veiligheid speelt een enorme rol. Een huislift zorgt voor de nodige veiligheid. In die zin dat je zonder enige struggle weer de trap op en af kan gaan, of beter gezegd rijden ;-).

Geruststelling voor familie en vrienden

En als het veilig is dan is het ook geruststellend. Dus ben je slecht ter been? Je familie en vrienden hoeven zich geen zorgen meer te maken over hoe je op de bovenverdieping geraakt.
Trouwens… wil je ontdekken wat je nog helpt als je slecht ter been bent? Ontdek het in deze blog.

Niet afhankelijk

Met een huislift ben je ook meer zelfstandig. Er is niemand die je moet helpen de trap op te lopen. Dus als je het niet zo prettig vindt om steeds afhankelijk te zijn ondanks dat je wel 100% zeker weet dat ze het met veel plezier doen, kan je de huislift in huis halen.

Rolstoelvriendelijk

Een huislift dient niet alleen voor mensen die slecht ter been zijn, maar ook permanente rolstoelgebruikers kunnen op een comfortabele manier vervoerd worden. Dus in tegenstelling tot een traplift is een huislift wel ideaal voor personen met een rolstoel.
Ontdek ook ‘hoe maak je je huis rolstoelvriendelijk

Meerdere bewoners genieten ervan

Als laatste de kers op de taart, als de huislift dan toch geïnstalleerd is door Comfortlift, kan iedereen er gebruik van maken. Waarom ook niet?

Ben je klaar om je meerwaarde aan te vragen? Dat dacht ik al. Hier zit je goed. Klik maar!