— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona
  • Home
  • Blog
  • Slecht ter been? 4 oplossingen die je binnenshuis eindelijk helpen!

Slecht ter been? 4 oplossingen die je binnenshuis eindelijk helpen!

dinsdag 05 maart 2019
Slecht ter been zijn is geen pretje. Gelukkig bestaan er perfecte oplossingen om je van voldoende comfort te voorzien! Vanaf nu kan je de afhankelijkheid weer loslaten, want deze oplossingen zorgen ervoor dat je zelf de touwtjes terug in handen hebt.


1 Een stok of rollator

Een stok of een rollator kan je vervoeren door je hele huis. Met de stok kan je zelfstandig de zetel uit om met de rollator verder te wandelen.


Het is natuurlijk een grote stap die je moet nemen. Ben je er nog niet klaar voor? Begrijpelijk! Gelukkig zijn er ook oplossingen zonder stok of rollator…2 Handgrepen door het hele huis

Er bestaan handgrepen die je overal in het huis kan plaatsen. Slecht ter been? Met deze handgrepen kom je alsnog zelfstandig in de keuken of living terecht.


Moet je naar het toilet? Ga maar. Je hoeft niet te wachten tot een ander je daarheen heeft geholpen. Tegen die tijd ben je allang klaar. Zo snel gaat het.


Ook in de badkamer is dit erg handig. Je kan ze plaatsen in en rondom het bad zodat je makkelijk in het bad geraakt en er vervolgens proper ook weer kan uitstappen.3 Slecht ter been? Met de traplift ga je terug zelfstandig naar boven!

Vanaf nu ga je zonder hulp de trap op!


Met een traplift of een comfortlift beter, kan je met veel comfort terug naar boven gaan. Dat is al een tijdje geleden, toch? Het enige wat je moet doen is op een knop duwen en je bent (letterlijk) vertrokken.


Wat een zalig gevoel terug die zelfstandigheid in eigen handen hebben…


Ontdek nu welke traplift je leven gaat veranderen!4 Al gedacht aan een zitbad?

In de badkamer is het moeilijk om je in bad te verplaatsen. Zeker als je slecht ter been bent. Het bad is te diep en om er terug uit te geraken zijn de handvaten net iets te moeilijk voor je.


Ga dan zéker voor een zitbad!


Een zitbad zorgt ervoor dat je zelfstandig een bad kan nemen. Het zitbad wordt geplaatst in je bad en met de handvaten erbij zorg je ervoor dat je makkelijk je bad in en uit kan stappen.


Wel voorzichtig blijven hè!Slecht ter been worden, overkomt ons allemaal. Gelukkig bestaan er goede oplossingen! Ben je omvergeblazen bij het lezen dat je eindelijk terug zelfstandig naar boven kan gaan? Dat snap ik! Ontdek daarom snel welke traplift het beste bij je past!