— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

Smalle trap? Zo is een traplift toch mogelijk

woensdag 04 december 2019
Steeds meer moeite met de trap, maar bang om de stap te zetten naar een traplift met je smalle trap? Niet nodig: onze trapliften kunnen op elke trap geïnstalleerd worden, dus ook jouw smalle trap.

Welke traplift het best voor jou geschikt, is sterk afhankelijk van je trap. Zo zal bij een smalle trap steeds gekozen worden voor een lift die zo weinig mogelijk ruimteverlies met zich meebrengt.

Dunne rails

Zo zal typisch gekozen worden voor een lift met dunne rails, zodat er zeker genoeg plaats overblijft voor andere trapgebruikers.

Binnenzijde

De lift zal bij voorkeur ook aan de binnenzijde van je trap geplaatst worden. Zo dicht mogelijk bij de muur dus.

Draaien

Vaak kan de lift zich ook zo draaien, dat die zelfs in de meest krappe situaties toch over de trap naar boven kan. Zo houd je voldoende ruimte over voor je benen en om in en uit te stappen.

Parkeren

Wanneer je de lift niet gebruikt, kan je die eventueel ‘parkeren’ op een plaats waar ze de trap niet blokkeert voor je huisgenoten. Dat kan bijvoorbeeld aan de zijkant van de trap zijn. Met de afstandsbediening kan je de lift daar dan makkelijk naartoe sturen.

Opklappen

Geen vrije ruimte beschikbaar? Dan is er nog de mogelijkheid om de lift op te klappen zodat ze amper nog ruimte in beslag neemt.

Een traplift nodig voor een smalle trap? Met onze grote diversiteit aan trapliften kunnen we je zeker verder helpen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!