— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

Traplift kopen: zo pak je het aan in 5 stappen

maandag 25 januari 2021
Het belangrijkste doel van een traplift is je leven makkelijker maken. Net daarom dat we er ook alles aan doen om ook het aankoopproces zo vlot mogelijk te doen verlopen. Zo hoef je niet te twijfelen en kan je snel weer volop van je bewegingsvrijheid genieten.


Stap 1: Opmeten voor trap op maat

Dankzij ons grote aanbod kunnen we met Comfortlift werkelijk voor elke trap een traplift voorzien. Om ook voor jou de perfecte traplift te vinden, komen we eerst de trap nauwkeurig opmeten. Daarna gaan we meteen op zoek naar een traplift op maat van jouw trap. Of die nu rond, recht, kort, lang… is!

Stap 2: Offerte en kans voor vragen

Eenmaal we een geschikte traplift voor jouw trap gevonden hebben, overlopen we samen met jou de offerte. Daarbij staan we uiteraard open voor bedenkingen en opmerkingen. We beantwoorden met veel plezier al je vragen.

Stap 3: Precieze installatie

Vervolgens voorzien wij een vlotte installatie van de gekozen traplift. Uiteraard werken we daarbij enkel met ervaren monteurs die met uiterste precisie te werk gaan. Zowel bij de installatie als het gebruik van de traplift primeert veiligheid!

Stap 4: Herwonnen vrijheid

Zodra de trap geïnstalleerd is, kan jij opnieuw ten volle genieten van je volledige woning. Ook op de bovenverdieping is voortaan elke ruimte weer vlot en veilig te bereiken. Dankzij die herwonnen vrijheid krijgt je levenskwaliteit niet alleen een boost, het biedt je ook de mogelijkheid om langer thuis te blijven wonen, of bijvoorbeeld bepaalde ruimtes na lange tijd opnieuw in gebruik te nemen.

Stap 5: Helpservice

Na je aankoop laten we je natuurlijk niet zomaar aan je lot over. Op werkelijk elk moment staat onze helpservice voor je klaar. Vragen of problemen? Ze helpen je met veel plezier 24/24 en dat heel de week door, ook op zon- en feestdagen dus!


Interesse in een traplift? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info, dan helpen we je graag op weg!