— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

FlexStep

De FlexStep is de perfecte oplossing om verschillende niveaus toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers en mindervalide personen op plaatsten waar weinig ruimte beschikbaar is. Het is de meest ruimtebesparende lift op de markt met een mooi design en voldoet daarmee aan de behoeftes van zelfs de meest veeleisende gebruiker.

Voordelen van deze lift

 • Geschikt voor binnen- en buitenopstelling
 • Geen klemgevaar bij gebruik
 • Vereist geen structurele aanpassingen, enkel een vlakke vloer

Design

Er werd geen moeite gespaard op de details en het ontwerp biedt vele mogelijkheden om de lift in te passen in de omgevende architectuur en inbouwelementen. De FlexStep is standaard uitgevoerd in gecoat staal, maar de treden en leuningen kunnen volledig worden aangepast aan de wensen van de klant. De FlexStep kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

In het dagelijkse gebruik is de FlexStep een gewone trap met een klassiek design dat optimaal kan worden afgestemd op individuele eisen. Met een simpele druk op de knop wordt de FlexStep omgevormd tot een lift die de gebruiker comfortabel en veilig naar een hoger niveau brengt.


Veiligheid eerst!

De lift is voorzien van alle denkbare veiligheidsinrichtingen. Afrijdbeveiliging, klembeveiliging, valbeveiliging, storingsbeveiliging, enz. Als één van de ingebouwde veiligheidssensoren wordt geactiveerd, stopt de lift onmiddellijk en gaat een alarmgeluid af.


Technologie

De lift is uitgerust met hefkolommen die dankzij een geavanceerde bediening 100% synchroon werken waardoor de gebruiker een gelijke en comfortabele lift ervaart. Verder heeft de lift een speciaal ontwikkeld veiligheidscircuit dat onder andere bestaat uit een infrarood veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat geen verwondingen worden veroorzaakt door klemming tussen de treden.


Werking

De FlexStep is erg eenvoudig in gebruik. Boven- en onderaan de trap kan de gebruiker de trap in liftmodus plaatsen. Vervolgens kan hij de lift in beweging brengen door bediening op de lift zelf. Alle andere handelingen, met inbegrip van de belangrijkste veiligheidsfuncties, gebeuren automatisch dankzij de geavanceerde bediening. Nadat de FlexStep als lift werd gebruikt, wordt die automatisch terug ingesteld als trap na 1minuut niet gebruikt te zijn.


Montage

De FlexStep kan worden gemonteerd zonder de bestaande structurele elementen te veranderen en vervangt niet alleen de normale trap, maar ook de bestaande zijdelings gemonteerde liftsystemen of andere heftoestellen. De enige voorbereiding op de plaats van installatie is het voorzien van een 230V aansluitpunt.

Onze vestigingen

Voor een bezoekje aan onze sfeerruimte verzoeken wij u vriendelijk ons te contacteren voor een afspraak in onze showroom in Waregem of Wemmel.

Zo garanderen wij u een persoonlijk onthaal en voldoende tijd om naar uw plannen te luisteren.
Onze vestigingen
service 24/24 - 7/7

België

 • Waregem (Showroom)
  Mannebeekstraat 3
  B-8790 Waregem
 • Wemmel (Showroom)
  Heide 7
  B-1780 Wemmel
 • Wilrijk
  Prins Boudewijnlaan 321
  B-2610 Wilrijk
 • Thimister-Clermont
  Rue du Bosquet 3
  B-4890 Thimister
 • Charlerloi
  Rue de Namur 17/A
  B-6041 Charleroi
Ja, ik wil een showroombezoek aanvragen

Een lift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte lift. We overwegen met u de voor-en nadelen per lift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de lift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze liften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 liften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een lift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type vinden wij een oplossing. De monteur van elke lift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een lift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten