— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

AVANSIS DHM/DHE

Voordelen van deze lift

 • Hydraulisch of elektrisch aangedreven
 • In gemetste schacht of zelfdragende structuur
 • Max snelheid van 0.15 m/s
 • Hefvermogen: max 400 kg
 • Hefhoogte: max 25 m
 • Liftput: min 12 cm - max 40 cm

De Avansis DHM/DHE is de meest praktische en betrouwbare oplossing om verschillende verdiepingen te overbruggen. Dankzij zijn stijl, geruisloze werking en discretie kan deze huislift perfect worden geïntegreerd in om het even welk nieuw of bestaand interieur.

De huislift is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en is ontworpen om een optimaal gebruik te garanderen, met aandacht voor de esthetische vormgeving.

De Avansis DHM/DHE wordt hydraulisch aangedreven en kan zowel in een gemetste schacht als in een zelfdragende structuur worden geplaatst. De personenlift verplaatst zich met een maximale snelheid van 0,15 m/s. Elke rit verloopt uiterst zacht en comfortabel: de huislift start en stopt schokvrij. Het aantal stopplaatsen is onbeperkt. De Avansis DHM/DHE heeft een hefvermogen van 400 kg en een maximale hefhoogte, conform de richtlijnen, van 25 meter. De installatie van de Avansis DHM/DHE is snel en eenvoudig. Een aparte machinekamer is niet vereist, een koker en een kleine liftput volstaan. Drastische aanpassingen zijn dus helemaal niet nodig om deze lift in uw huis te bouwen.

Onze vestigingen

Voor een bezoekje aan onze sfeerruimte verzoeken wij u vriendelijk ons te contacteren voor een afspraak in onze showroom in Waregem of Wemmel.

Zo garanderen wij u een persoonlijk onthaal en voldoende tijd om naar uw plannen te luisteren.
Onze vestigingen
service 24/24 - 7/7

België

 • Waregem (Showroom)
  Mannebeekstraat 3
  B-8790 Waregem
 • Wemmel (Showroom)
  Heide 7
  B-1780 Wemmel
 • Wilrijk
  Prins Boudewijnlaan 321
  B-2610 Wilrijk
 • Thimister-Clermont
  Rue du Bosquet 3
  B-4890 Thimister
 • Charlerloi
  Rue de Namur 17/A
  B-6041 Charleroi
Ja, ik wil een showroombezoek aanvragen

Een lift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte lift. We overwegen met u de voor-en nadelen per lift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de lift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze liften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 liften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een lift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type vinden wij een oplossing. De monteur van elke lift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een lift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten