— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

DUO

Elegantie aan de beste prijs

Voordelen van deze lift

 • Kwaliteitsvolle en solide duorail
 • Bovenste rail kan als trapleuning dienen
 • Variëteit aan start- en stopopties
 • Ingebouwde en praktische veiligheidsgordel inbegrepen

In opgevouwen toestand neemt de Comfortlift Duo slechts 40 cm in. Zo kan de rest van de familie blijven gebruik maken van de trap.

Dankzij de hendels aan beide kanten van uw traplift kan u uw stoel gemakkelijk draaien wanneer u boven komt. Zo kan u veilig op- en afstappen.

De veiligheidsranden zorgen ervoor dat uw traplift vanzelf stopt als deze weerstand voelt. Zo wordt een veilige en comfortabele rit gegarandeerd.

Dankzij de flexibele joystick kan de traplift gemakkelijk bediend worden. Met de twee afstandsbedieningen kan de lift ook van op afstand bestuurd worden.


Onze vestigingen

Voor een bezoekje aan onze sfeerruimte verzoeken wij u vriendelijk ons te contacteren voor een afspraak in onze showroom in Waregem of Wemmel.

Zo garanderen wij u een persoonlijk onthaal en voldoende tijd om naar uw plannen te luisteren.
Onze vestigingen
service 24/24 - 7/7

België

 • Waregem (Showroom)
  Mannebeekstraat 3
  B-8790 Waregem
 • Wemmel (Showroom)
  Heide 7
  B-1780 Wemmel
 • Wilrijk
  Prins Boudewijnlaan 321
  B-2610 Wilrijk
 • Thimister-Clermont
  Rue du Bosquet 3
  B-4890 Thimister
 • Charlerloi
  Rue de Namur 17/A
  B-6041 Charleroi
Ja, ik wil een showroombezoek aanvragen

Een lift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte lift. We overwegen met u de voor-en nadelen per lift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de lift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze liften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 liften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een lift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type vinden wij een oplossing. De monteur van elke lift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een lift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten