— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

De AVANSIS R+/B+ platformlift

De Avansis® wordt opgebouwd uit hoogwaardige metalen en kunststoffen. De lift rijdt op elegante aluminium rails die aan de muur of op kolommen worden bevestigd. Standaard heeft zij een grijze kleur. Andere kleuren zijn op aanvraag beschikbaar.

De Avansis® wordt aangedreven door een elektromotor die door middel van een tandwiel ingrijpt op een tandlat. De elektronische sturing zorgt voor een aangenaam ritverloop en een aangepaste snelheid bij het vertrekken, het stoppen en bij het draaien in een bocht. De Avansis® wordt bediend door middel van een joystick. De lift kan ook op de diverse stopplaatsen worden bediend door middel van drukknoppen.

De Avansis® is voorzien van een groot aantal veiligheden. Een botsbeveiliging langs beide zijden van de lift en een klemveiligheid aan de onderzijde elimineren een eventueel klemgevaar. De vanginrichting, de tornbediening en de veiligheidsarmen bieden extra veiligheid aan de gebruiker. Uiteraard zijn de veiligheidsarmen geblokkeerd als de lift in beweging is. De opklapbare oprijdkleppen zorgen voor een extra afrijdbeveiliging. De Avansis® is ontworpen volgens de machinerichtlijn 98/37/EG.

Hoort u het graag van één van onze experts?

Bel gratis een adviseur

0800 20 950 Of heeft u liever dat wij u opbellen?

Laat één van onze experts bij u langskomen.

Ja, stuur een expert Onze expert maakt een offerte op maat van uw project en uw wensen.