Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

In 5 stappen naar de perfecte lift

De perfecte lift voor jouw wensen hoeft geen bloed, zweet, tranen en uren van je tijd te kosten. In slechts 5 stappen brengen we je tot de meest comfortabele oplossing op esthetisch, functioneel en economisch vlak.

Waar ben je naar op zoek?

Op zoek naar tips, antwoorden of subsidies?

Wie met een verminderde mobiliteit wordt geconfronteerd, moet er haast altijd het kluwen aan papierwerk bijnemen, niet in het minst inzake subsidies.

Bij Comfortlift begeleiden we je niet enkel richting de meest optimale oplossing, we bekijken ook op welke tegemoetkomingen je mogelijk recht hebt.

Hoe Comfortlift je in beweging brengt

Plaatsbezoek

Vrijblijvend komen we bij je langs, om met eigen ogen én oren hoogte te krijgen van de situatie ter plekke. Uiteraard ben je ook welkom in een van onze showrooms.

1

Adviesverlening

Op basis van het plaatsbezoek bevelen we je de meest optimale oplossing aan om de woonervaring duurzaam tot een hoger niveau te brengen.

2

Opmeting

Heb je je keuze gemaakt,

dan brengt een van onze projectleiders je project in een stroomversnelling aan de hand van een technische opmeting via een fotomeetsysteem.

3

Productie op maat

Op basis van de gedetailleerde meting vertalen we jouw vraag naar een realisatie op maat van zowel persoon als pand. Geen one-fits-all product, maar een custom-made oplossing.

4

Plaatsing

Eens de onderdelen ter plekke zijn, komt een professioneel installatieteam bij je langs voor de technische indienststelling, eventueel geflankeerd door een ergotherapeut voor optimaal comfort.

5

24/7 Comfortservice

Ieder moment van de dag én de nacht, op weekend- én feestdagen kan je rekenen op ons. Niet met één onderhoudstechnieker, maar met een klein legertje dat vaart zet om je verder te helpen.

6

Preventief onderhoud

Liever dan problemen te moeten oplossen, willen we ze voor zijn. Via preventief onderhoud voorzien we jouw lift op tijd en stond van een check-up. Hiervoor hoef jij niks te doen!

7

Meer weten over Comfortlift en onze klanten?

Werken bij Comfortlift?

Bij Comfortlift zit je goed, en dat geldt niet enkel voor onze eindgebruikers maar net zo goed voor onze medewerkers. Ook zin om aan de slag te gaan binnen een cultuur waarbij je voor elkaar door de muur gaat, zij het zonder boren noch breuken? Ontdek hier onze jobs!

Wens je op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi