Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Met deze trapliften zit je in een zetel

De beslissing is gevallen: je gaat voor een traplift om zelfstandigheid en bewegingsvrijheid te herwinnen. Geconfronteerd door keuzestress? Geen zorgen: meer nog dan louter zitcomfort, willen we je bij Comfortlift het comfort van eenvoud bieden. Met onze garantie dat de oplossing specifiek is afgestemd op jouw eigenste en welomlijnde noden en je praktische en esthetische wensen.

Professioneel

Prijs attractief

Perfect geplaatst

De configuratie van een traplift is in principe relatief eenvoudig: een stoel wordt aan de hand van een motortje over een rail voortgedreven. Er zijn echter flink wat aanbieders die inzake plaatsing, prijszetting noch professionaliteit weinig moeite lijken te doen om de lat hoog te leggen. Dat is precies waar Comfortlift in verschilt. Want eerder dan je een traplift te willen slijten, verkiezen we om je flink wat comfort aan te reiken.

Ons aanbod

Flow X

Als combinatie van technologie, comfort en gebruiksgemak is de Flow X onze meest complete traplift. Dankzij een uitgebreide keuze aan stoffen en kleuren past de Flow X in elk interieur.

 • Meest complete traplift

 • Unieke ASL-technologie

 • Past op elke trap

Meer lezen

HomeGlide

De HomeGlide biedt een oplossing voor elke rechte trap en combineert maximaal zitcomfort met een eenvoudige bediening. Zijn tijdloze look maakt de HomeGlide perfect voor elk interieur.

 • Ergonomische stoel

 • Snelle levering en installatie

 • Eenvoudig in gebruik

Meer lezen

Smart

De Smart traplift biedt als enige een rail van slechts 6 cm, zonder aan stevigheid in te boeten. Gecombineerd met een compacte stoel is deze traplift ideaal voor plaatsing aan de binnenzijde van een draaitrap.

 • Dunste rail

 • Compacte stoel

 • Snelle levering en installatie

Meer lezen

Plato

De traplift Plato is ideaal langs de binnenbocht op smalle trappen.

 • Onopvallende enkele buis

 • Kan van positie veranderen tijdens rit

 • Elektrische draaizitting mogelijk

Meer lezen

Elan

De Elan traplift voor rechte binnentrappen voldoet aan de eisen van onze klanten: gegarandeerde betrouwbaarheid, robuuste kwaliteit en een snelle installatie zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. En dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

 • Continue laadstrip laadt batterijen constant op

 • Uitbreiding van de opties nu of later

 • Brede en verstelbare stoel

Meer lezen

Diamant

U bent op zoek naar een traplift die meer dan 130 kg aan kan? Dan heeft Comfortlift voor u dé oplossing! Onze traplift Diamant kan maar liefst 190 kilo dragen. Dat is een primeur voor ons land. De lift heeft een compact design en is geschikt voor zowel rechte trappen als trappen met bochten.

 • Kan tot 190 kg aan

 • Voor rechte én bochtige trappen

 • Brede en verstelbare stoel

Meer lezen

De oplossing voor

rolstoelgebruikers

Ook voor wie rolstoelgebonden is, bestaan er liftsystemen, al verschillen hun specificaties uiteraard wel wat met die van hun klassieke uitvoering. Eigenlijk gaat het om platformliften, waarbij je evenwel geen toegevingen hoeft te doen op hun compacte karakter, moderne voorkomen en flexibele inzetbaarheid

Rechte trap of

eentje met een bocht?

Welke vorm een trap ook heeft - recht of met een bocht -, we garanderen je dat de trapliftconfiguratie die we je voorstellen er perfect en spelingsvrij zal op kunnen aansluiten. Uiteraard ligt de complexiteit bij een traplift met bocht of zelfs een wenteltrap iets hoger, maar met precisie & professionaliteit als broodnodige bagage hoeft dit allerminst een probleem te betekenen.

Robuuste uitvoeringen

voor buiten

Bij openbare gebouwen zie je ze wel eens, maar ook voor particulier gebruik kan Comfortlift ze perfect plaatsen: trapliften voor buiten. De configuratie is vergelijkbaar aan die van hun equivalent voor binnen, maar hun uitvoering is nóg meer voorzien om uitdagende weersinvloeden te kunnen weerstaan.

Geen idee welke traplift het beste geschikt is voor jou

en/of je naaste? We komen graag bij je langs

voor advies op mensenmaat.

Gratis advies aan huis
Contacteer ons Download onze brochure

Tips & vragen

Meer weten over Comfortlift en onze klanten?

Contacteer ons
Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Wens je op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi