Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

First image
First image
First image
First image
First image
First image
First image

De Flow X-traplift: ideaal voor alle trappen, hoe smal ook

Een Flow X traplift is de belichaming van efficiëntie en comfort, perfect ontworpen om zelfs de smalste trappen te kunnen overbruggen. Het ergonomische design van de stoel, komt de zithouding ten goede, en vermindert voor de gebruiker het akelige gevoel van vooroverkantelen, iets wat bij andere traplifttypes wel eens wordt ervaren.

Een stijlvolle opmaat voor uw woning

Met de Flow X voegt u veel meer dan louter mobiliteit toe aan uw leven: u maakt ook duidelijk een stijlvolle keuze. Want met een brede bekledingscollectie voor het zitgedeelte, van stof over vinyl tot leder, en de vier kleuropties voor de rail (en eventueel zelfs een RAL-kleur naar keuze) zijn de mogelijkheden om uw Flow X traplift af te stemmen op uw voorkeuren behoorlijk ruim.

Tal van handige features

  • De Flow X traplift heeft een unieke automatisch opklapbare zitting, wat hem geschikt maakt voor wie niet bij machte is om zich te bukken en de voetsteun op te tillen. Hij heeft ook de gepatenteerde Advanced Swivel and Levelling-technologie, wat betekent dat de stoel van positie kan veranderen tijdens het rijden. Dit maakt de Flow X uitermate geschikt voor smalle trappen.

  • In de armleuning van deze traplift is een telefoonoproep/antwoordfunctie ingebouwd; wat de mogelijkheid biedt om maximaal drie mensen te bellen of om de telefoon op te nemen met slechts één druk op de knop, een veiligheidsuitbreiding die gemoedsrust garandeert voor zowel de gebruiker, als de familieleden.

  • De Flow X wordt bevestigd op de trap in plaats van aan de muren, waardoor de impact op de aanblik van een woning tot een minimum beperkt kan blijven. Desgewenst kan de stoel optioneel nog discreter worden geparkeerd wanneer niet in gebruik, met een bocht van 180° rond de leuning op de overloop of begane grond.

Contacteer ons
Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi