Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Hoogwaardige huisliften voor kleine en grote woningen

Om de toegang tot de hele woning te blijven garanderen, kan een huislift een valabel alternatief vormen voor een traplift. Grotere uitvoeringen bieden voldoende oppervlakte voor een rolstoel of scootmobiel, maar zelfs met de versies van gemiddelde omvang hoef je je boodschappen of wasmand niet te laten staan. ‘Past wellicht niet in m’n woning.’ Think again: mits voldoende vloeroppervlakte hebben we vast en zeker het type in huis voor jou, zowel op vlak van functionaliteit als esthetiek.

Geen esthetische bezwaren

Hoewel je bij een traplift misschien de perceptie kan hebben dat het om een tijdelijke ingreep aan een woning gaat, is dit veel minder het geval bij huisliften. Door hun aard en hun hoogwaardige voorkomen passen ze perfect en langdurig in een brede verscheidenheid aan woningtypes. En ondanks dat dergelijke liften de perceptie meekrijgen eerder exclusief te zijn, passen ze door hun beperkte vloerinname haast overal.

Geen bouwkundige ingrepen

Bij een personenlift denk je vast meteen aan grote, luxueuze varianten in kantoorgebouwen of hotels, waarbij een schacht, liftput en machinekamer nodig is om die kolos aan te sturen. Dat is niet het geval bij de huisliften die Comfortlift je aanbiedt: er zijn weinig tot geen constructiewerken nodig, een onderbouw is niet nodig en ook een machinekamer is volstrekt overbodig.

Geen schokken, geen geluidshinder

Bij Comfortlift reiken we comfort aan op alle niveaus, niet enkel voor de gebruiker, maar eveneens voor de medebewoners. Zo kan die eerste genieten van een schokvrije beweging en voldoende hefvermogen, terwijl we voor andere bewoners erop toezien dat geluidshinder maximaal wordt beperkt. En de huislift opvallend onopvallend haar ding kan doen…

Ons aanbod

Avansis DHM/DHE

De Avansis DHM/DHE is de meest praktische en betrouwbare oplossing om verschillende verdiepingen te overbruggen. Dankzij zijn stijl, geruisloze werking en discretie kan deze huislift perfect worden geïntegreerd in om het even welk nieuw of bestaand interieur.

 • Hydraulisch of elektrisch aangedreven

 • In gemetste schacht of zelfdragende structuur

 • Max snelheid van 0.15 m/s

 • Hefvermogen: max 400 kg

 • Hefhoogte: max 25 m

 • Liftput: min 12 cm - max 40 cm

Meer lezen

Avansis SB

Een gebouw toegankelijk maken, kleine of grote niveauverschillen maar niet de mogelijkheid om een gewone lift te installeren. Comfortlift biedt u de oplossing! De huislift Avansis® SB biedt voldoende functionaliteit en laat u toe om vrij te bewegen in en rond het gebouw. U hoeft geen koker te voorzien. De Avansis® SB wordt geleverd met een zelfdragende koker die op maat wordt gemaakt. U dient slechts een beperkte put (5cm of opijklep)te voorzien voor deze huislift. Afmetingen, afwerkingen, opties, … we spelen flexibel in op uw behoeften. De Avansis® SB personenlift kan op korte termijn worden geleverd.

 • Spindelaandrijving

 • Gesloten schacht

 • Schachtconstructie opgebouwd uit sandwich- of glaspanelen

 • Snelheid: max 0.15 m/s

 • Tot 6 niveaus en 3 deuren per niveau

Meer lezen

Easylift

De Easylift is een unieke verticale huislift speciaal ontworpen opdat (rolstoel) gebruikers zich tussen 2 verdiepingen zouden kunnen verplaatsen. De halfopen kooi in combinatie met de gedeeltelijk transparante panelen, zorgt voor een ruimtelijk gevoel. In tegenstelling tot andere huisliften is noch schachtput noch liftschacht vereist. De Easylift wordt enkel geplaatst in een private woning.

 • Ideaal voor verplaatsing tussen 2 verdiepingen

 • Ruimtelijk gevoel: Halfopen kooi met transparante panelen

 • Geen schachtput of liftschacht vereist

 • Enkel in private woning

Meer lezen

Tips & vragen

Meer weten over Comfortlift en onze klanten?

Contacteer ons
Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Wens je op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi