Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

First image
First image
First image
First image
First image
First image
First image
First image

De HomeGlide-traplift voor een rechte trap:

een garantie op veiligheid op alle niveaus

De HomeGlide-traplift vormt de esthetische, budgetvriendelijke, maar vooral ook veilige oplossing in geval van rechte trappen. Gezien de installatie gebeurt op de trap, en dus niet aan de wand, kan de lift razendsnel worden geplaatst, zonder een al te grote impact op de woning. Zo vormt de HomeGlide in geval van verminderde mobiliteit de veilige keuze in viervoud.

1. Veilig in gebruik

Natuurlijk bent u op zoek naar een antwoord op een verminderde of verminderende mobiliteit van u of een van uw naasten, maar naast verdiepingen overbruggen moet ook de veiligheid waarmee dit gebeurt primordiaal zijn. Om hieraan tegemoet te komen is een HomeGlide-traplift uitgerust met tal van essentiële functionaliteiten.

  • Veiligheidsgordel: Een uittrekbare veiligheidsgordel zorgt ervoor dat u stevig vastzit tijdens de rit.

  • Noodstopknop: In noodsituaties kunt u met een simpele druk op de knop de lift onmiddellijk stoppen, waardoor u de controle behoudt.

  • Slimme veiligheidssensoren: Speciale veiligheidssensoren op de aandrijfeenheid en de voetensteun zorgen ervoor dat de lift automatisch halt houdt wanneer er een obstakel wordt gedetecteerd, waardoor u en uw dierbaren niet alleen veilig zijn, maar dit vooral ook blijven.

2. Veilig voor uw medebewoners

Een traplift is een investering die bijdraagt aan het comfort van wie met een verminder(en)de mobiliteit wordt geconfronteerd. Maar wat dan met het comfort van de andere bewoners, die willens nillens worden getrakteerd op een extra obstakel op de trap? Met de HomeGlide-traplift blijft de impact ook voor hen beperkt, met een elegante inklapbare stoel die nog voldoende ruimte op de trap laat voor anderen.

3. Veilig voor uw woning

Net om die reden werd er bijvoorbeeld geopteerd voor een bekleding die niet enkel knap oogt en comfortabel aanvoelt, maar tegelijk ook vlamvertragend en brandwerend is.

4. Veilig qua constructie

Jouw veiligheid staat voorop bij een HomeGlide-traplift. Zo voldoet de constructie van dit lifttype aan de strikte eisen van de machinerichtlijn 2006/42/EG. Dit betekent dat de constructie van deze traplift volledig conform de hoogste Europese normen van betrouwbaarheid en veiligheid is gebeurd.

Op zoek naar meer info?

Contacteer ons
Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi