Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

First image
First image
First image
First image
First image
First image
First image

De meeste trapliften kunnen een gewicht aan tot 130 kilo. In de praktijk blijkt dit niet altijd genoeg te zijn. Comfortlift ging op zoek naar een oplossing en vond deze in de Verenigde Staten, waar bedrijven al langer inspelen op de toenemende zwaarlijvigheid en de wens om zo lang mogelijk in eigen huis te blijven wonen. Met de Diamant traplift kan dat nu ook in België. Met de aanwinst van de Diamant traplift is er nu écht voor iedereen een oplossing.

Aan het compacte design is het nauwelijks te zien, maar de Diamant traplift is zeer solide. Bovendien is deze traplift heel flexibel. De stoel zelf is extra ruim en kan in hoogte worden aangepast. De armleuningen van de Diamant zijn in de breedte aanpasbaar en opklapbaar. Onderaan is de traplift voorzien van een extra brede en verstelbare voetsteun.

De rail en de bevestigingspunten waarlangs de traplift loopt, zijn extra verstevigd. De rit omhoog of omlaag verloopt uiterst comfortabel (zonder schokken). De zitting draait bovenaan de trap zijwaarts voor een extra makkelijke afstap of opstap. Na gebruik wordt de traplift opgeklapt, zodat de trap perfect beloopbaar blijft voor andere gebruikers.

De installatie van de traplift is eenvoudig en vlot. Hak- en breekwerk in huis is niet nodig. De Diamant traplift wordt op maat gemaakt, maar is tevens betaalbaar. Comfortlift heeft de ambitie om elke minder mobiele persoon maximaal van zijn thuis te laten genieten.

Wat kost deze traplift?

Elke traplift van Comfortlift Orona wordt op maat gemaakt en geïnstalleerd. Daarom is een vaste kostprijs niet mogelijk. Indien u een vaste prijs betaalt, dan betaalt u vermoedelijk teveel.

Contacteer ons
Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi