Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

First image
First image
First image
First image
First image
First image
First image
First image
First image
First image

De Smart-traplift: de slimme oplossing voor uw trap

De Smart-traplift is niet zomaar een traplift. Het is een slimme oplossing ontworpen met uw veiligheid als hoogste prioriteit. Bovenaan de trap draait de stoel automatisch naar de overloop, waardoor u altijd veilig en gemakkelijk op en af kunt stappen. Een slim dashboard in de armleuning biedt u een real-time overzicht van de status van uw traplift. Veiligheid, eenvoud en gebruiksgemak verenigd in één intelligente traplift.

Ruimtebesparend ontwerp

De Smart-traplift werd ontworpen met flink wat ruimtegevoel, want dankzij het compacte ontwerp blijft uw trap veilig begaanbaar voor uw medebewoners, en hoeft u dus geen ruimte op te geven. De Smart klapt makkelijk en snel in, en gezien deze traplift enkel (maar stevig) steunt op een ultradunne rail, valt dit type zelfs toe te passen op erg smalle trappen, ongeacht of die nu recht of gebogen zijn.

Vlotte installatie

Met de Smart krijgt de definitie van maatwerk een nieuwe invulling, want nooit eerder kon een traplift op maat zo snel worden geïnstalleerd. De traplift is immers opgebouwd uit modules, waarmee maatwerk sneller vorm kan krijgen zonder aan stevigheid of veiligheid in te boeten.

Comfort, veiligheid en gebruiksgemak

Ervaar het comfort, de veiligheid en het gebruiksgemak van de Smart-traplift en zorg dat uw leven moeiteloos en zorgeloos blijft, op welk niveau u zich dan ook bevindt. Met klembeveiliging en de innovatieve Reverse Drive Technology hoeft u zich nooit zorgen te maken over obstakels of krappe trappen. Kies voor een slimme oplossing, ga voor een traplift op hoog niveau, met deze Smart!

Contacteer ons
Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi