— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

Avansis R+/B+

De plateaulift Avansis® is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van rolwagen- of rolstoelgebruikers. De lift kan zowel op rechte trappen (type Avansis® R+) als op trappen met bochten en/of tussenbordessen (type Avansis® B+) worden geplaatst. De lift kan worden toegepast in private en openbare gebouwen.

Voordelen van deze lift

 • Voor rechte (Avansis R+) of bochtige trappen (B+)
 • Snelheid: 0.10 m/s
 • Hefvermogen: Max. 225 kg
 • Tal van extra veiligheden
 • Private en openbare gebouwen

De Avansis® wordt opgebouwd uit hoogwaardige metalen en kunststoffen. De lift rijdt op elegante aluminium rails die aan de muur of op kolommen worden bevestigd. Standaard heeft zij een grijze kleur. Andere kleuren zijn op aanvraag beschikbaar.

De Avansis® wordt aangedreven door een elektromotor die door middel van een tandwiel ingrijpt op een tandlat. De elektronische sturing zorgt voor een aangenaam ritverloop en een aangepaste snelheid bij het vertrekken, het stoppen en bij het draaien in een bocht. De Avansis® wordt bediend door middel van een joystick. De lift kan ook op de diverse stopplaatsen worden bediend door middel van drukknoppen.

De Avansis® is voorzien van een groot aantal veiligheden. Een botsbeveiliging langs beide zijden van de lift en een klemveiligheid aan de onderzijde elimineren een eventueel klemgevaar. De vanginrichting, de tornbediening en de veiligheidsarmen bieden extra veiligheid aan de gebruiker. Uiteraard zijn de veiligheidsarmen geblokkeerd als de lift in beweging is. De opklapbare oprijdkleppen zorgen voor een extra afrijdbeveiliging. De Avansis® is ontworpen volgens de machinerichtlijn 98/37/EG.

Onze vestigingen

Voor een bezoekje aan onze sfeerruimte verzoeken wij u vriendelijk ons te contacteren voor een afspraak in onze showroom in Waregem of Wemmel.

Zo garanderen wij u een persoonlijk onthaal en voldoende tijd om naar uw plannen te luisteren.
Onze vestigingen
service 24/24 - 7/7

België

 • Waregem (Showroom)
  Mannebeekstraat 3
  B-8790 Waregem
 • Wemmel (Showroom)
  Heide 7
  B-1780 Wemmel
 • Wilrijk
  Prins Boudewijnlaan 321
  B-2610 Wilrijk
 • Thimister-Clermont
  Rue du Bosquet 3
  B-4890 Thimister
 • Charlerloi
  Rue de Namur 17/A
  B-6041 Charleroi
Ja, ik wil een showroombezoek aanvragen

Een lift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte lift. We overwegen met u de voor-en nadelen per lift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de lift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze liften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 liften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een lift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type vinden wij een oplossing. De monteur van elke lift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een lift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten