— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

ELAN

De Elan traplift voor rechte binnentrappen voldoet aan de eisen van onze klanten: gegarandeerde betrouwbaarheid, robuuste kwaliteit en een snelle installatie zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. En dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

Voordelen van deze lift

 • Continue laadstrip laadt batterijen constant op
 • Uitbreiding van de opties nu of later
 • Brede en verstelbare stoel

In overleg met ergonomische experts en bestaande trapliftgebruikers is men erin geslaagd om voor de traplift Elan een eenvoudig en robuust ontwerp te creëren dat voldoet aan al uw toegankelijkheidseisen.

De Elan is standaard uitgerust met een manueel draaiende zitting om een veilig op- en afstappen te verzekeren bovenaan de trap. Een veiligheidsriem is eveneens standaard voorzien. Een drukgevoelige rand rond de traplift biedt extra veiligheid in geval van obstakels op de trap. Daarenboven is de Elan uitgerust met een eenvoudig te bedienen joystick.

Dankzij het eenvoudige ontwerp kan de traplift heel snel in uw woning worden geïnstalleerd. De traplift verplaatst zich moeiteloos langs een aluminium rail die rechtstreeks en discreet op de trap is gemonteerd.

U kunt zich dus met het hoogste comfort en uiterst veilig tussen de verschillende verdiepingen van uw huis verplaatsen.


Wat kost deze traplift?

Elke traplift van Comfortlift Orona wordt op maat gemaakt en geïnstalleerd. Daarom is een vaste kostprijs niet mogelijk. Indien u een vaste prijs betaalt, dan betaalt u vermoedelijk teveel.

Onze vestigingen

Voor een bezoekje aan onze sfeerruimte verzoeken wij u vriendelijk ons te contacteren voor een afspraak in onze showroom in Waregem of Wemmel.

Zo garanderen wij u een persoonlijk onthaal en voldoende tijd om naar uw plannen te luisteren.
Onze vestigingen
service 24/24 - 7/7

België

 • Waregem (Showroom)
  Mannebeekstraat 3
  B-8790 Waregem
 • Wemmel (Showroom)
  Heide 7
  B-1780 Wemmel
 • Wilrijk
  Prins Boudewijnlaan 321
  B-2610 Wilrijk
 • Thimister-Clermont
  Rue du Bosquet 3
  B-4890 Thimister
 • Charlerloi
  Rue de Namur 17/A
  B-6041 Charleroi
Ja, ik wil een showroombezoek aanvragen

Een lift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte lift. We overwegen met u de voor-en nadelen per lift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de lift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze liften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 liften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een lift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type vinden wij een oplossing. De monteur van elke lift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een lift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten