Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

First image
First image
First image
First image
First image
First image
First image
First image
First image
First image
First image

Design

Er werd geen moeite gespaard op de details en het ontwerp biedt vele mogelijkheden om de lift in te passen in de omgevende architectuur en inbouwelementen. De FlexStep is standaard uitgevoerd in gecoat staal, maar de treden en leuningen kunnen volledig worden aangepast aan de wensen van de klant. De FlexStep kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

In het dagelijkse gebruik is de FlexStep een gewone trap met een klassiek design dat optimaal kan worden afgestemd op individuele eisen. Met een simpele druk op de knop wordt de FlexStep omgevormd tot een lift die de gebruiker comfortabel en veilig naar een hoger niveau brengt.

Veiligheid eerst!

De lift is voorzien van alle denkbare veiligheidsinrichtingen. Afrijdbeveiliging, klembeveiliging, valbeveiliging, storingsbeveiliging, enz. Als één van de ingebouwde veiligheidssensoren wordt geactiveerd, stopt de lift onmiddellijk en gaat een alarmgeluid af.

Technologie

De lift is uitgerust met hefkolommen die dankzij een geavanceerde bediening 100% synchroon werken waardoor de gebruiker een gelijke en comfortabele lift ervaart. Verder heeft de lift een speciaal ontwikkeld veiligheidscircuit dat onder andere bestaat uit een infrarood veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat geen verwondingen worden veroorzaakt door klemming tussen de treden.

Werking

De FlexStep is erg eenvoudig in gebruik. Boven- en onderaan de trap kan de gebruiker de trap in liftmodus plaatsen. Vervolgens kan hij de lift in beweging brengen door bediening op de lift zelf. Alle andere handelingen, met inbegrip van de belangrijkste veiligheidsfuncties, gebeuren automatisch dankzij de geavanceerde bediening. Nadat de FlexStep als lift werd gebruikt, wordt die automatisch terug ingesteld als trap na 1minuut niet gebruikt te zijn.

Montage

De FlexStep kan worden gemonteerd zonder de bestaande structurele elementen te veranderen en vervangt niet alleen de normale trap, maar ook de bestaande zijdelings gemonteerde liftsystemen of andere heftoestellen. De enige voorbereiding op de plaats van installatie is het voorzien van een 230V aansluitpunt.

Contacteer ons
Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi