Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Over Comfortlift

Comfortlift Orona staat al vele jaren te boek als expert met een uitgebreid gamma aan trapliften, hefplateaus, huisliften en goederenliften, steevast op maat gemaakt van de gebruiker en de toepassing. Stuk voor stuk zijn deze installaties van uitmuntende kwaliteit, waardoor ze het grootste comfort bieden voor de gebruiker. Daar bovenop hoef je bij Comfortlift niet te vrezen, maar kan je vertrouwen op zowel onze producten als onze mensen. Kies voor Comfortlift en je zit in een zetel!

Uitmuntend in wat we het liefste doen

Bij ons draait alles om het verstrekken van oplossingen die perfect aansluiten op een specifieke behoefte. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat de verwachtingen nauwkeurig in kaart worden gebracht, net als de ruimte waar het liftsysteem moet worden geplaatst. We weten immers dat enkel een perfecte basis voldoende steun kan bieden. Na het selecteren van net dié oplossing die perfect tegemoet komt aan een nood, zorgen onze gepassioneerde mensen dat dit liftsysteem perfect en naadloos wordt geïnstalleerd.

Installatie & onderhoud op niveau

Bij Comfortlift houdt het engagement niet op na jouw aankoop. Onze liften mogen dan wel een uitstekende kwaliteit etaleren, toch staan we paraat voor proactief jaarlijks onderhoud, waardoor je jarenlang plezier zal beleven van je aankoop. En mocht er dan toch iets foutlopen, dan staat ons onderhoudsteam - lokale technici en monteurs verspreid over heel België - klaar om het probleem snel en vakkundig op te lossen, zelfs op zon- en feestdagen.

Een halve eeuw powerlifting voor gevorderden

Voor écht advies gaat elk van ons graag te rade bij iemand met al wat levenservaring, en niet bij zomaar een gladde kerel met wat schoolse kennis gekoppeld aan verkoperstechnieken. Bij Comfortlift, niet zomaar 'a new kid on the block', stellen we al een halve eeuw alles in het werk om onze vergaarde expertise nauwgezet te borgen, op vlak van trapliften, plateauliften, huisliften en goederenliften. Daag ons uit en laat onze ervaring je van het perfecte advies voorzien.

Contacteer ons Download onze brochures

Op zoek naar tips, antwoorden of subsidies?

Wie met een verminderde mobiliteit wordt geconfronteerd, moet er haast altijd het kluwen aan papierwerk bijnemen, niet in het minst inzake subsidies.

Bij Comfortlift begeleiden we je niet enkel richting de meest optimale oplossing, we bekijken ook op welke tegemoetkomingen je mogelijk recht hebt.

Meer weten over Comfortlift en onze klanten?

Werken bij Comfortlift?

Bij Comfortlift zit je goed, en dat geldt niet enkel voor onze eindgebruikers maar net zo goed voor onze medewerkers. Ook zin om aan de slag te gaan binnen een cultuur waarbij je voor elkaar door de muur gaat, zij het zonder boren noch breuken? Ontdek hier onze jobs!

Wens je op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi