— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona
  • Home
  • Blog
  • Comfortlift Trapliften in full support voor Ruggensteun vzw

Comfortlift Trapliften in full support voor Ruggensteun vzw

vrijdag 13 april 2018
Het leven een stukje makkelijker maken: dat is wat we met Comfortlift Trapliften willen bereiken. Omwille van deze reden zijn we dan ook zeer proactief in het ondersteunen van verenigingen bestaande uit mensen die onze hulp het meest kunnen gebruiken. Naast Spierziekten Vlaanderen en Ligue SEP zijn we dan ook full support voor Ruggensteun vzw.

Ruggensteun vzw: wie zijn ze?

Ruggensteun vzw wil er zijn voor mensen met chronische rug- en pijnproblemen. Hun voornaamste doelstelling bestaat erin hun leden te informeren en hen bij te staan in een moeilijke periode. Erkenning is hierbij een belangrijk gegeven. Rug- en pijnpatiënten hebben namelijk vooral nood aan de erkenning dat er bij hen daadwerkelijk een lichamelijke disfunctie aanwezig is, gezien ze in het dagelijkse leven op veel onbegrip botsen.

Ruggensteun vzw: hoe gaan ze te werk?

Met een driemaandelijks tijdschrift tracht Ruggensteun vzw zijn leden te bereiken. In dit tijdschrift kunnen de leden een activiteitenkalender raadplegen en besteden ze heel veel aandacht aan medische, maatschappelijke, psycho-sociale en alternatieve artikels. Verder is deze vereniging aangesloten bij de Vlaamse Pijnliga. Ieder lid van Ruggensteun vzw is dan ook automatisch lid van deze organisatie en ontvangt naast het ledentijdschrift ook 10 keer per jaar de tijdschriften Maczima en Prikkel.

Ruggensteun vzw: hoe word je lid?

Wil je deel uitmaken van dit prachtig initiatief? Neem eens een kijkje op hun website!


Lees meer over trapliften

Pages for ruggensteun vzw