Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Comfortlift Trapliften in full support voor Ruggensteun vzw

13/04/2018

Ruggensteun vzw: wie zijn ze?

Ruggensteun vzw wil er zijn voor mensen met chronische rug- en pijnproblemen. Hun voornaamste doelstelling bestaat erin hun leden te informeren en hen bij te staan in een moeilijke periode. Erkenning is hierbij een belangrijk gegeven. Rug- en pijnpatiënten hebben namelijk vooral nood aan de erkenning dat er bij hen daadwerkelijk een lichamelijke disfunctie aanwezig is, gezien ze in het dagelijkse leven op veel onbegrip botsen.

Ruggensteun vzw: hoe gaan ze te werk?

Met een driemaandelijks tijdschrift tracht Ruggensteun vzw zijn leden te bereiken. In dit tijdschrift kunnen de leden een activiteitenkalender raadplegen en besteden ze heel veel aandacht aan medische, maatschappelijke, psycho-sociale en alternatieve artikels. Verder is deze vereniging aangesloten bij de Vlaamse Pijnliga. Ieder lid van Ruggensteun vzw is dan ook automatisch lid van deze organisatie en ontvangt naast het ledentijdschrift ook 10 keer per jaar de tijdschriften Maczima en Prikkel.

Ruggensteun vzw: hoe word je lid?

Wil je deel uitmaken van dit prachtig initiatief? Neem eens een kijkje op hun website!

Deel dit bericht

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi

Comfortlift maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op accepteren te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.