Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

6 redenen waarom een traplift sowieso een goede investering is

26/09/2017

1. Een traplift plaats je nooit te vroeg

"Ik ondervind al een tijdje moeilijkheden om de trap op en af te lopen, hadden we maar veel eerder voor zo'n traplift gekozen!" Is dit voor jou herkenbaar? Waarom zou je nog langer wachten? Tijdig kiezen voor een lift betekent immers langer genieten van je vrijheid en onafhankelijkheid in je eigen huis. En je bent meteen gerust voor later.

2. Een gerust hart voor jou en je familie

Een traplift in jouw woning zorgt ervoor dat je kan voortleven op een veilige manier in je eigen huis. Niet alleen jij kan vanaf nu op beide oren slapen, ook voor je familie is het een hele geruststelling.

3. Bijna elke trap is geschikt voor een traplift

Een traplift past op bijna elke trap, zelfs op steile, bochtige en smalle trappen. Ontwerpers houden de rails en het inklapbaar stoeltje zo compact mogelijk. Zo blijft je trap ook mét een traplift perfect bruikbaar voor anderen.

4. Een traplift past bij elk interieur

Er is een ruime keuze aan stijlen, modellen, kleuren en stoelbekledingen. Voor elk interieur is er wel een bijpassende traplift. Kies voor een traplift op maat: zoek samen naar de traplift die het best bij jouw behoeften en woning past.

5. Je bent weer vrij in je eigen huis

Een traplift brengt zijn passagier op een veilige, ergonomische en comfortabele manier naar boven en naar beneden. Zo geniet je weer moeiteloos van alle plekjes in huis. Dat betekent meer mobiliteit en meer levensvreugde!

6. Een traplift is een investering die loont

Een traplift vormt een perfect alternatief voor een kamer in een bejaardentehuis of serviceflat en is bovendien een stuk goedkoper. Met een beperkt budget kan je heel wat extra jaren in jouw eigen woning blijven wonen. Je geniet dus langer, samen met je familie en vrienden, van je vertrouwde thuis.

Vrijblijvend advies

Wens je een vrijblijvend gesprek met de adviseurs van Comfortlift over mogelijke oplossingen? Contacteer hen op het gratis nummer 0800 20 950, bezoek www.comfortlift.be of stuur hen een mailtje via sales@comfortlift.be

Deel dit bericht

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi