Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Een traplift voor een smalle of steile trap? Kan dat wel?

02/10/2017

Waar u het liefst van al in uw eigen woning blijft wonen, speelt die ‘verdomde’ steile trap u elke dag meer parten. Zelfs de trapleuning die uw familie voor u liet installeren biedt geen soelaas meer… Elke dag weer geconfronteerd worden met uw mobiele beperking: het is geen pretje. Verhuizen dan maar? Het zijn situaties waar Comfortlift dagelijks mee te maken krijgt. Samen met u gaan wij graag op zoek naar een oplossing op maat. Met een traplift van Comfortlift ‘voyageert’ u binnenkort terug door uw woning als vanouds!

Een traplift voor een smalle steile trap? Maak kennis met de MONO!

Misschien heeft u de traplift nog niet overwogen, omdat u denkt dat het simpelweg niet mogelijk is met uw trap. Comfortlift voorziet de smalste en steilste trappen van een traplift. En hoe doen we dat? Met de MONO! De MONO-traplift is er ééntje die op een enkele buis kan achteruitrijden en is dus zeer geschikt is voor de smalle of steile trap. Daarnaast wordt er desgewenst zowel boven- als onderaan de trap een stukje uitloop voorzien, zodat de traplift netjes geparkeerd kan worden. Bijgevolg wordt de doorgang naar boven of beneden toe niet belemmerd. Op die manier blijft uw trap veilig te gebruiken, zowel voor u als voor uw huisgenoten.

Dé traplift voor uw smalle of steile trap: de voordelen op een rijtje

  • Dunste enkele rail

  • Supercompacte stoel

  • Automatische draaizitting mogelijk

  • Te bedienen met afstandsbediening

  • Veilig in gebruik voor u én uw huisgenoten

  • Achteruitrijden mogelijk

En de prijs van deze traplift?

De kostprijs van uw traplift speelt uiteraard een belangrijke rol bij het maken van uw beslissing. Het gegeven dat elke trap anders is zorgt er echter voor dat zowel de productie als de installatie van uw traplift steevast maatwerk vereist. De prijs van iedere traplift is bijgevolg anders. U wilt een idee krijgen van het totale kostenplaatje van uw traplift? Neem contact op met onze vertegenwoordigers! 50 jaar aan ervaring en knowhow maakt dat wij perfect weten wat uw traplift wel (en vooral niet) mag kosten!

Deel dit bericht

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi