Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Comfortlift, de overtreffende trap op vlak van verticale mobiliteit

17/01/2023

Een prille vijftiger gedreven om het leven van personen met een beperkte mobiliteit makkelijker te maken. Dat is Comfortlift. Het gemak dat deze solution provider vooropstelt, vertaalt zich in veelvoud naar klanten. Ontdek de meerwaarde van Comfortlift om de eigen fysieke onafhankelijkheid of die van een naaste veilig te stellen of te herwinnen.

Enkel liften van het allerhoogste niveau.

Enkel het beste is goed genoeg! Ongeacht of je nu op zoek bent naar een trap- of huislift, een solide mono- of duorailsysteem, een opklapbare traplift voor binnen of buiten of een oplossing voor een rechte of gebogen trap, steil of niet. Reken op Comfortlift en geniet van een mobiliteitsoplossing van premium kwaliteit.

Je hoeft je financieel niet in bochten te wringen.

Premium kwaliteit hoeft geen stukken van mensen te kosten. Een traplift is immers goedkoper dan je denkt. Bovendien kom je mogelijk in aanmerking voor subsidies. Ook doorheen dat traject begeleidt Comfortlift je met enthousiasme, kennis en daadkracht. Wedden dat je onze oplossing én ondersteuning op prijs zal weten te stellen?

Maatwerk brengen we razendsnel in beweging.

Bij de pakken blijven neerzitten eens je beslissing is gevallen? Geen denken aan! We gaan meteen aan de slag. Een ingenieur komt bij je langs, meet alles minutieus op en stelt een 3D-ontwerp op maat op. Afhankelijk van je keuze, is je oplossing zo mogelijk binnen de 5 dagen klaar voor installatie.

Je interieur halen we niét naar beneden.

De uitstraling van je woning hoort intact te blijven. Daarom komen onze oplossingen er in een brede verscheidenheid aan stijlen, modellen en kleuren, voor elk wat wils. Ingrijpende werkzaamheden? Think again! Voor een huislift is er zelfs geen schacht nodig, terwijl een traplift enkel wat kleine gaatjes behoeft in de muur of trap (voor de bevestiging van de rail). De schroeven worden steeds netjes afgedekt.

Eender wanneer, onze mensen zijn altijd vlakbij.

Vanuit Waregem, Wemmel, Wilrijk, Charleroi en Thimister kan je wel stellen dat we áltijd dichtbij zijn, waar je je ook bevindt. De ploeg van Comfortlift laat je nooit zitten, ook niet op zon- of feestdagen. Bovendien hoef jij je geen hoofdbrekens te maken op vlak van onderhoud: we nemen immers proactief contact met je op!

Met Comfortlift zit je in een zetel.

Niet alleen zet je via Comfortlift razendsnel je onafhankelijkheid terug op de rails, we garanderen je bovendien ook een veilige oplossing met flink wat betrouwbaarheid en een lange levensduur. Zo kan je genieten van de tijd van je leven!

Nood om je leven, of dat van een naaste, naar een hoger niveau te tillen?

Breng ons op de hoogte, we’ll return the favor!

Deel dit bericht

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi

Comfortlift maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op accepteren te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.