Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Een huislift van Comfortlift? Zonder twijfel een niveauverschil!

07/07/2023

Veel meer dan vroeger lijken we te anticiperen op onze toekomst, niet enkel financieel maar ook praktisch. Op alle vlak willen we het goed hebben, en dat ook blijven, welke leeftijd we dan ook hebben. Kwalitatief ouder worden staat steeds hoger op de agenda. Fysieke kwaaltjes, al dan niet veroorzaakt door bv. een valpartij, kunnen echter een flinke smet vormen op die aspiratie. En dus komt het er nu al op aan te anticiperen op een verminder(en)de mobiliteit, en al een alternatief te voorzien voor het nemen van trappen in je woning. Een huislift is de praktische én esthetische manier om hieraan te voldoen, maar behoed je voor foute keuzes. De juiste partner die je ook ná de plaatsing ondersteuning biedt, kan je heel wat zorgen besparen. Vandaar: Comfortlift.

Hetzelfde doel als een traplift, maar met een ander voorkomen

Hoewel een huislift in principe dezelfde rol inlost als een traplift - iemand verplaatsen van de ene naar de andere verdieping - weet het voorkomen ervan toch nog iets beter te blenden met het gegeven van een knap interieur, terwijl het systeem sowieso ook mogelijkheden biedt aan rolstoelgebruikers of gebruikers van een scootmobiel om zich te verplaatsen.

Er loert echter heel wat overschatting om de hoek wat betreft de impact van zo’n huislift. Zo behoeft de installatie weinig tot geen forse bouwkundige ingrepen aan de woning - in sommige gevallen is zelfs een put geen noodzaak! - en ook de plaatsinname kan beperkt blijven. Nu, wat je keuze ook is, misschien nog belangrijker dan de ingebruikname en of de lift wel matcht met je interieur, is de opvolging. Hoe kan je garanderen dat wat vandaag werkt, dat ook morgen nog zal doen?

Heel wat aanbieders verzaken aan onderhoud

Een huislift valt onder de Europese Machinerichtlijn 2006/42/EC, wat impliceert dat periodieke keuring niet verplicht is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld liften in hotels of openbare gebouwen. Hoewel het ontbreken van deze verplichting andere aanbieders vaak blijkt te verleiden om af te zien van regelmatig onderhoud, weigert Comfortlift pertinent om hierin mee te gaan. Wij geloven dat vrijheid en veiligheid niet enkel direct na de oplevering van de huislift moeten worden gewaarborgd, maar ook op de lange termijn.

Om die reden nemen we jaarlijks proactief contact op om via een controle te kunnen verzekeren dat de werking van de huislift nog steeds naar behoren verloopt. Een huislift vormt immers een ontzettend belangrijk onderdeel van het dagelijks leven van onze klanten, in het bijzonder van bv. rolstoelgebruikers. En dus is het voor Comfortlift van vitaal belang om ervoor te zorgen dat de huislift veilig, betrouwbaar en functioneel blijft, een toewijding die verder gaat dan de wettelijke vereisten. 

De types van huisliften die Comfortlift aanbeveelt

Onze ondersteuning ken je al, het voortraject kan je hier ontdekken. Tijd dus voor onze praktische oplossingen, die evenwel nog volledig op maat kunnen worden geconfigureerd. Maak kennis met de Avansis DHM/DHE, de Avansis SB en de EasyLift. 

●      Avansis DHM/DHE - Comfort meets style

Met een Avansis DHM/DHE huislift combineer je functionaliteit met een verfijnd ontwerp. Deze huisliften passen harmonieus in jouw interieur, waarbij je kunt kiezen uit verschillende afwerkingen en materialen. Met de Avansis DHM/DHE ben je verzekerd van een stijlvolle huislift die naadloos opgaat in jouw woonomgeving.

>>> Interesse in deze lift? 

●      Avansis SB - Ruimtebesparend en eigentijds

De Avansis SB huislift van Comfortlift staat, door het gebruik van glas en sandwichpanelen, voor lichtheid. Met zijn compacte formaat en eigentijds design biedt deze huislift een praktische en ruimtebesparende oplossing. Dankzij het slimme ontwerp past de Avansis SB moeiteloos in elke hoek van jouw huis, zonder concessies te doen aan de stijl.

>>> Interesse in deze lift?

●      EasyLift - Efficiënt, veilig en comfortabel

Voor diegenen die op zoek zijn naar een eenvoudige en betrouwbare huislift, is de Easylift van Comfortlift de perfecte keuze. Deze huislift biedt uitstekende veiligheid en comfort, zodat je moeiteloos tussen de verdiepingen kunt bewegen. Met zijn gebruiksvriendelijke bedieningselementen en betrouwbare prestaties zorgt de Easylift voor gemoedsrust en comfort in jouw dagelijks leven.

>>> Interesse in deze lift?

Deel dit bericht

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi