Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Een partnership op niveau, het summum van Comfort: de voordelen van Comfortlift Orona voor jouw liftbehoefte

04/04/2024

Voordeel 1: Oldschool ervaring in een groen jasje

Comfortlift Orona bouwt voort op een rijke geschiedenis van meer dan een halve eeuw. Een verhaal dat begin jaren ‘60 ooit startte als bescheiden familieonderneming, groeide door de jaren heen uit tot dé internationale referentie inzake liften. Zo kan Orona als groep op vandaag maar liefst 1 op de 10 liften in de wereld op z’n conto schrijven. Met Comfortlift Orona krijg je geen mooie praatjes noch cowboygedragen voorgeschoteld. Liever doen we wat we beloven: jouw liftbehoefte beantwoorden met een oplossing op maat, én op niveau!

 

De ervaring van Comfortlift Orona is niet enkel gebaseerd op de jaren op de teller, maar ook op het doorstaan van enkele uitdagende obstakels. Zo vormde de Europese liftenrichtlijn uit 1999 een flinke horde, waar veel andere onafhankelijke liftenbouwers over struikelden, maar waar het toenmalige Liften Coopman zich voor beloond zag met het ISO9001+ certificaat. In 2008 bewees Orona z’n tijd ver vooruit te zijn, door als eerste liftfabrikant een Ecodesign-certificaat toegewezen te krijgen. Dit certificaat (ISO 14006) is een erkenning voor het feit dat in elke fase van de levenscyclus van de Orona-liften, van ontwerp tot ontmanteling, wordt rekening gehouden met het milieu.

 

Voordeel 2: Geen generieke oplossingen, maar maatwerk

Bij Comfortlift Orona geloven we in maatwerk. Elke context - van de gebruiker én het pand - is immers uniek en vergt een oplossing die perfect aansluit op deze omstandigheden. Daarom bieden we geen one-fits-all systemen aan, maar leveren we de oplossingen die volledig zijn afgestemd op specifieke noden én gebouwen.

Geen loze belofte, want eens een engagement wordt aangegaan, wordt de eerste stap steevast gezet door onze projectleider-ingenieur, die met geavanceerde meetapparatuur langskomt om alles in detail op te meten en een 3D-ontwerp op te stellen. Zo kunnen we garanderen dat een liftoplossing perfect zal aansluiten op een persoonlijke situatie en specifieke wensen.

 

Voordeel 3: Een betrokken, eigen installatie- en onderhoudsteam

Een van de voordelen van Comfortlift Orona is het eigen installatie- en onderhoudsteam, waar andere aanbieders genoegen nemen met onderaannemers die minder gebonden zijn aan het hooghouden van de reputatie van een opdrachtgever. Daartegenover staan onze eigen ervaren technici die niet alleen zorgen voor de perfecte installatie van jouw lift, maar ook paraat staan voor het periodiek preventief onderhoud en eventuele reparaties.

 

Voordeel 4: Eender waar of wanneer, we zijn er voor jou!

Hoewel we staan voor kwaliteit, vallen storingen onmogelijk uit te sluiten. We weten echter dat liftproblemen zich niet bepaald aan kantooruren houden, en dat er zeker voor onze business een hoge nood is om verder geholpen te worden. Daarom bieden wij bij Comfortlift Orona een 24/7 bereikbaarheidsservice aan voor vragen of problemen. Ons team staat altijd paraat, dag en nacht, weekend of feestdag, om je snel en efficiënt verder te helpen.

 

Laat je verbluffen door een liftproject op niveau!

Comfortlift Orona is de ideale partner voor elke liftbehoefte, of je nu op zoek bent naar een oplossing voor jouw woning, bedrijfspand of een ander project. Met onze jarenlange ervaring, maatwerkoplossingen, eigen installatie- en onderhoudsteam en 24/7 bereikbaarheid, bieden we een ongeëvenaarde service en kwaliteit die jouw projecten vlot en efficiënt laten verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Comfortlift Orona jou kan helpen.

Deel dit bericht

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi