Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Een traplift voor Rita

18/04/2018

‘Ons Rita is altijd een zeer zelfstandige vrouw geweest’, aldus haar echtgenoot Guido. ‘Altijd in de weer met de kleinkinderen, haar toenmalige job, boodschappen doen: een echte bezige bij zoals ze weleens zeggen!’. Twee jaar terug ging het echter goed mis: Rita was inmiddels op pensioen, onderging een zware operatie aan de voet en kreeg daarbovenop nog eens een lichte trombose. Een zware klap, dit zowel voor Rita als voor haar echtgenoot.

"Rita was ongelukkig; van die zelfstandige vrouw van toen bleef niet veel over"'

"In één klap was ze al haar zelfstandigheid kwijt. Door de problemen die ze had met haar voet had ze steeds een arm nodig om de trap op te geraken. Ze was ongelukkig, ze voelde zich niet meer vrij in onze woning" Eigenlijk hebben we veel te lang gewacht. En zo zijn we uiteindelijk bij Comfortlift Trapliften terechtgekomen. We waren in het begin wel wat sceptisch. Zo hadden we onze vragen bij het totale prijs van een traplift en waren we niet echt te vinden voor opdringerige verkopers. Na ons bezoek aan de showroom in Waregem hebben we onze mening moeten bijstellen: bij Comfortlift is daar absoluut geen sprake van!

Ons bezoek aan de trapliften showroom in Waregem

"Tijdens ons bezoek aan de showroom in Waregem was eigenlijk alles direct aanwezig. Alles wat we moesten zien en weten was er. Mijn vrouw kon verschillende traplift modellen uittesten en de vertegenwoordiger liet ons ook weten dat het VAPH tussen zou kunnen komen in de kosten voor het plaatsen van de traplift. Iets waarvan we uiteindelijk ook gebruik gemaakt hebben. Nadat we bij verschillende verdelers prijs gevraagd hadden en de Comfortlift vertegenwoordiger ook bij ons thuis langs geweest was, hakten we de knoop door: we gingen voor een traplift van Comfortlift. Die mensen zijn hier uiteindelijk geweest en op een halve dag was alles geregeld.'

Een traplift voor Rita: zo vergaat het haar vandaag!

Met Rita gaat het vandaag stukken beter! Ze maakt goed gebruik van haar traplift: meermaals per dag zoeft ze de trap op en af. Zo ook "ons klein mannen' hier, die er al graag eens op gaan zitten om te zien hoe oma boven geraakt! "Waar ze vroeger al eens moesten komen vragen van "moeten we u een arm geven' om boven te raken, kan ze dit nu vlot zelf. Eigenlijk kunnen we die traplift vandaag echt niet meer missen!

Is die trap ook voor jou een onoverwinnelijk obstakel geworden? Neem eens een kijkje op onze website!

Deel dit bericht

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi