Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Geluk is ergens zijn waar je nooit meer weg wil

13/03/2020

Aan de slag met de breinaalden

les-triconautes-Ywe2a83FURA-unsplash

De lente staat voor de deur. Toch is de frisse avondbries soms net iets te koud om buiten te blijven zitten. Haal je breigaren uit de kast en brei een trui in je favoriete kleur. Of misschien kan je voor je kleinkinderen een sjaal maken waar ze mee kunnen pronken op school? De mogelijkheden zijn eindeloos! Je zal de stuks met nog zoveel trots dragen. Het idee dat het met liefde gemaakt is, zorgt ervoor dat de homemade items van onbetaalbare waarde zijn.

Kokkerellen met je geliefden

calum-lewis-rkT_TG5NKF8-unsplash

Komen de kleinkinderen langs op woensdagnamiddag? Of is de koffie op dinsdag de vaste afspraak met je broer of zus? Is je echtgenoot een echte zoetekauw? Samen rond het keukeneiland iets bereiden is een gezellige namiddagactiviteit. Een stukje cake of een prachtige taartpunt combineert super met een tas koffie, een kop thee of een warme chocomelk. Of misschien is uw favoriet eerder een smeuà¯ge chocolade- of speculoosmousse? Of doet een portie tiramisu je watertanden? Recepten genoeg om uit te proberen!

Vleugje competitiviteit tussen de buren

ines-ferreira-DYM_vBsosVA-unsplash

Om het spreekwoord "Beter een goede buur dan een verre vriend' kracht bij te zetten, kan je ook een gezelschapsspel van onder het stof halen. Haal dat kaartspel dus boven of verdiep je in cijfers met een spelletje Rummikub. Nodig je buren uit en maak er een heuse bijeenkomst van. Het kan zelfs zo in de smaak vallen dat het een vast begrip wordt in uw buurt.

Quality-time met je viervoeter

alvan-nee-T-0EW-SEbsE-unsplash

Maak een wandeling met je hond in een nabijgelegen natuurpark of doe gewoon een toertje rond de blok. Heb je geen eigen huisdier? Misschien kan je iemand anders zijn viervoeter plezieren met een uitje. Na een frisse neus te halen kan je opwarmen in je eigen woning. Of kan je trouwe viervoeter wel een kappersbeurt gebruiken? Ga langs bij een hondentrimmer en leg je beestje eens in de watten. Zo is zijn vacht optimaal voor het nieuwe seizoen.

Tocht door herinneringen

glenn-carstens-peters-loaTW2AfDYU-unsplash

Waarschijnlijk heb je nog stapels oude fotoboeken liggen. Hoogstwaarschijnlijk zal de nostalgie opborrelen bij het zien van al die plaatjes. Een leuk idee is om je favorieten in een kader te stoppen zodat je er altijd naar kan kijken. Of wat dacht je van een muur met fotobehang? Zo maak je echt een gezellige plek van je woonst.Deze zaken zijn eens zo leuk als je ze kan doen vanuit je eigen stekje. Een trap- of huislift zorgt ervoor dat je thuissituatie aangepast wordt aan uw behoeften. Trappen zijn niet langer een obstakel om de bovenverdieping te bereiken. Na een inspannende maar leuke dagactiviteit is het nog zo aangenaam om in slaap te vallen in je eigen vertrouwde bed. Wat tovert bij U een glimlach op het gezicht? Wat maakt U oprecht gelukkig? Op 20 maart staat GELUK centraal. Laten we echter geluk in elke dag zoeken.

Deel dit bericht

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi