Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Leven met MS: een traplift voor M.

03/09/2018

Wat is MS?

Multiple Sclerose, oftewel MS, is een aandoening van het centrale zenuwstelsel. Het is de meest voorkomende neurologische ziekte bij jongvolwassenen en treft voornamelijk vrouwen. De ziekte gaat gepaard met een neurologische achteruitgang die zich uit in krachtverlies in de ledematen, gevoelsstoornissen, oogontstekingen, vermoeidheid, geheugen- en coördinatieproblemen. Het verloop van de ziekte is onvoorspelbaar en varieert naargelang de patiënt. En hoewel de ziekte nog niet te genezen valt, bestaan er wel behandelingen om de klachten wat te verzachten.

Waarom M. uiteindelijk voor een traplift koos

"Ik kon het maar niet vatten. Zeker als je weet dat ik vroeger tot 4 keer in de week ging sporten. Ineens moest ik stoppen met werken en keek ik bij elke mogelijke uitstap angstvallig uit naar een bankje om toch even te kunnen gaan zitten. Toen ik daarbovenop vrijwel de trap niet meer opraakte? Ja, dat was wel de druppel. En nog eens verhuizen ook? Daar had ik echt geen zin in. Toen bleek een traplift van Comfortlift wel de juiste oplossing te zijn.'

En hoe vergaat het M. vandaag?

Je hebt goede en kwade dagen! Soms heb ik wekenlang weinig last en op andere momenten moet ik me echt door de dag heen sleuren. Je weet niet wat de volgende ochtend zal brengen. En net daarom probeer ik zoveel mogelijk te genieten als het eens wel een dag beter gaat. De traplift gebruik ik dagelijks en ik moet zeggen: ik voel me echt zelfstandiger. Gewoon al door het feit dat ik er niet continu aan herinnerd word dat ik "ziek' ben. Bedankt Comfortlift, om mijn leven toch een beetje eenvoudiger te maken!' Herken je jezelf in dit verhaal?

Laat jezelf niet kennen! Neem hier contact op met onze vertegenwoordigers.

Deel dit bericht

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi