Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Ode aan jezelf

04/09/2023

De zomervakantie zit er weeral op. De boekentasjes van je (klein)kinderen staan klaar om het nieuwe schooljaar aan te vatten. Als (groot)ouders heb je misschien plots weer een beetje vrije tijd doordat je geen opvang of activiteiten moet voorzien voor de (klein)kinderen. Wij geven je alvast een paar ideetjes hoe je die me-time kan invullen.

Verwen jezelf met een namiddagje welness

Je lichaam kan misschien wat rust gebruiken. Wat is er beter dan een massage om de spieren los te maken? Of laat je liever uw zweetklieren werken bij een passage in de sauna? Hoe dan ook zal je na een bezoekje aan de welness helemaal herboren zijn.

Trek erop uit in de natuur

Wandelschoenen aan, check! Dagrugzakje met een koek en wat drinken, check! Je bent helemaal klaar om je longen te vullen met gezonde lucht. Volg een bewegwijzerde route met knooppunten of stippel zelf een tocht uit. Ideaal om je gedachten te verzetten of eens weg te zijn van de hectiek van het dagelijkse leven. Zonder wifi, 1 met de natuur.

Wedden dat er parkjes of onontdekte gebieden zijn die je compleet zullen verassen. Dit is ook een zeer budgetvriendelijke optie. Je kan er zelfs een vervolg aan breien met een gezellige picknick.

lukasz-szmigiel-jFCViYFYcus-unsplash

Leesplezier in eigen huis

Geen zin in een verre verplaatsing? Je moet niet ver gaan om te relaxen. Uw eigen badkamer kan de perfecte plek zijn hiervoor. Neem uw favoriete magazine of boek bij de hand, steek wat kaarsjes aan en laat een badje vollopen met extra veel badschuim.

Is uw badkamer minder toegankelijk geworden omdat ze op het verdiep ligt? Denk misschien eens na over de installatie van een traplift. Zo is de trap niet langer een barrière om te genieten van de gemakken van uw huis.

Volg een workshop

Schrijf je in voor een cursus of workshop en ontplooi jezelf. Sta je graag in de keuken en wil je nieuwe desserts uittesten, knutsel je zelf graag decoratie of wil je dat je computer geen geheimen meer voor je heeft? Voor heel wat zaken bestaan er opleidingen. Het is heel leuk om met gelijkgestemden bij te leren. Misschien ontmoet je wel vrienden voor het leven.

christian-allard-RlNXFBkOU2k-unsplash

Citytrip in eigen land

Niet voor iedereen staat stilte gelijk aan gemoedsrust. Sommige mensen krijgen net energie door indrukken op te doen in een nieuwe stad. Laat je verrassen door gezellige steegjes, levendige pleintjes of groene zones. Verken de hotspots aan de hand van een reisgids of verdwaal bewust zelf in een kluwen van straatjes. Pauzeren kan in een hippe koffiebar of op een leuk terras.

Met deze tips verveel je je alvast geen minuut. Heb je zelf nog leuke bezigheden? Waar hou jij je graag mee bezig als je een vrij moment hebt? Wat is uw ultieme onthaasttip? Deel het gerust met ons.

Deel dit bericht

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi