Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Wat kost een traplift? 3 factoren die jouw traplift prijs mee bepalen

08/12/2017

Na jaren gepuf en gesukkel ben je eraan uit: zo kan het niet meer verder. Je moet en zal een traplift! Een verademing voor zowel jou als je familie, die je godganse dagen moet helpen met het trotseren van jouw trap. Je start je zoektocht op het wereldwijde web en vindt talloze trapliften terug, in alle maten, kleuren en prijsklassen. Maar wat bepaalt nu de prijs van mijn traplift? En hoeveel zal ik uiteindelijk op tafel moeten leggen voor mijn traplift? Omdat we deze vragen vrijwel dagelijks krijgen bij Comfortlift, vinden we het dan ook niet meer dan normaal transparant te zijn met onze traplift prijzen. En kwestie van een koe met een koe te vergelijken geven we je nog 3 factoren mee die de prijs van jouw traplift mee bepalen.

1. De traplift prijs: met deze factoren hou je het best rekening

a. Factor 1: de lengte van de traplift rail

Een tweede vraag die je jezelf moet stellen is of je één of meerdere verdiepen wil kunnen bereiken met je traplift. Het spreekt voor zich dat de traplift prijs voor een traplift voor meerdere verdiepingen duurder zal uitvallen dan ééntje voor één enkel verdiep.

b. Factor 2: het aantal bochten

Heb je een rechte trap of net een trap met veel bochten? Ook dit gegeven zal de traplift prijs mee gaan bepalen. Hoe meer bochten jouw trap heeft, hoe duurder je traplift zal uitvallen.

c. Factor 3: het aantal opties

Wil je manuele of elektrische opties aan je traplift? Verkies je een manuele draaizitting of een elektrische? Wil je de voetenplank automatisch laten toeklappen met een simpele druk op de knop of wil je dit manueel doen met een hendeltje? Mogelijkheden alom! Afhankelijk van de opties die je kiest, zal je traplift prijs lichtjes mee wijzigen.

2. Onze traplift prijzen: zo trap, zo prijs!

  • Traplift prijs voor een rechte trap: vanaf 3000 euro

  • Traplift prijs voor een trap met één bocht: vanaf 5000 euro

  • Traplift prijs voor een trap met twee bochten: vanaf 7000 euro

Let wel: dit zijn richtprijzen. Deze zijn eveneens exclusief BTW.

3. De prijs van een traplift: een kleine kanttekening

Een traplift kopen is natuurlijk niet hetzelfde als een brood kopen. Iedere trap is anders en het plaatsen van een traplift vereist dus ook maatwerk. Net om deze reden kunnen wij jou pas een volledig correcte prijs meegeven wanneer onze traplift specialist bij jou thuis langs is geweest voor een deskundig advies.

Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust. Onze vertegenwoordigers staan je met veel plezier te woord!

Deel dit bericht

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi