Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Zomer: zonnestralen en bloeiende bloemenvelden

05/06/2020

Oogst je eigen groentetuin

elias-morr-0bA5dqPyLgg-unsplash

Heb je in het voorjaar de moestuin aangelegd? Dan is nu het moment aangebroken om een aantal zaken te oogsten. Een slaatje smaakt eens zo hard als er een aantal huisgekweekte groentes aan toegevoegd worden. Is je buitenruimte eerder beperkt of woon je in een stad? Ook dan zijn er mogelijkheden om jouw eigen groenten te voorzien. Koop een plantenbak of zoek naar een stadstuintjesproject in de buurt. Kan je het zelf niet allemaal opeten? Wie weet kan je wel iets wisselen met de buren en zo heb jij verse tomaten in ruil voor een frisse krop sla.

Creatieve uitspatting

rhondak-native-florida-folk-artist-_Yc7OtfFn-0-unsplash

Zet een schildersezel buiten en laat je fantasie de vrije loop. Baseer je je liever op de realiteit? Zoek een mooi stukje natuur en doe een poging dit na te bootsen met je kwasten. Laat je innerlijke Picasso vrij en combineer je favoriete kleuren tot een meesterwerk. Zelf kaartjes maken met handgeschreven boodschappen is ook een optie. Post krijgen is altijd leuk en zeker extra speciaal als het zelfgemaakt is. Vind je het moeilijk eigen inspiratie te laten opborrelen? Er zijn verschillende hobbyboekjes die je op weg kunnen helpen. Ooit al eens gedacht aan een initiatie pottenbakken? Superleuk om eigen potjes te maken die je kan versieren tot echte juweeltjes voor een aperobuffet. Zoals je ziet: mogelijkheden genoeg om je creativiteit los te laten!

Hapjes en drankjes

hanne-hoogendam-b5q-4LqjZKQ-unsplash

Zelf vlierbloesemsiroop maken is eveneens een leuke zomerse bezigheid. Misschien kan je een workshop bijwonen als je niet graag alleen aan de slag gaat. Je kan het gebruiken voor een verfrissende limonade of een fancy Hugo. Voeg wat prosecco, ijsblokken en munt toe en je tovert in 1 2 3 een lekkere cocktail tevoorschijn. Gaat de liefde bij jou door de maag? Een BBQ scoort altijd bij goed weer. Maak een paar frisse pastasalades of groenteschotels om op te smullen bij het mals gegaarde vlees. Je kan jouw eigen drank erbij serveren om het helemaal homemade te maken. Drapeer een picknickdeken in de tuin en je krijgt instant het gevoel alsof je op reis bent in eigen huis.

Pootje baden

raphael-biscaldi-7RQf2X6aXXI-unsplash

Blaas je zwembad op en maak het klaar voor een frisse duik. Geen ruimte hiervoor? Een bassin om een voetbad te nemen kan ook al zorgen voor de nodige afkoeling. Met een boek bij de hand, waan je je zo in een ver vakantieland. Een zonnebril, strooien hoed en bikini of zwembroek en je bent klaar voor een dagje op je privéstrand. Combineer dit met jouw homemade cocktail of mocktail en je krijgt instant hotelvibes. En dit zonder om 7u te moeten opstaan om uw handdoek over een strandstoel te gaan draperen.

Dierenplezier

bonnie-kittle-c0gvsBqzAU8-unsplash

Zoek je toch liever de natuur in de buurt op? Wie weet zijn je buren wel heel blij als je voorstelt hun viervoeter eens uit te laten terwijl ze op reis zijn. De honden in het plaatselijke dierenasiel staan alvast ook te kwispelen om eens mee te mogen op een uitje. Ben je meer een kattenmens? Tijdens de reis van je buren kan jij de kat misschien voederen zodat ze thuis kan blijven en niet naar een pension moet.Neem je de kleinkinderen een namiddag mee op sleeptouw? Organiseer een heuse dierenbingo tijdens een wandeling in de gezonde buitenlucht. Stel een raster op met dierenfoto's die je mogelijks kan tegenkomen op jullie tocht. Je oogappels kunnen met een stylo in de aanslag om het eerst het meeste vakjes wegstrepen.

Zomer in huis

dan-gold-4HG3Ca3EzWw-unsplash

Kan je interieur wel een opfrissingsbeurt gebruiken? Het is een ideaal moment om je decoratie aan te passen naar een zomers kleurenpalet. Een streepje geel brengt het zonnetje meteen in huis. Planten zorgen dan weer voor wat levendigheid in je woning. Geniet je tijdens de maanden juli en augustus extra van het thuisgevoel? Maar durft die trap je soms verhinderen? Doorheen de zomermaanden blijft er altijd iemand bereikbaar voor al jouw vragen over trapliften, huisliften, goederenliften en hefplateaus. Zo kunnen wij jou bijstaan met de informatie die je nodig hebt.

Deel dit bericht

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi