— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona
  • Home
  • Een traplift? Natuurlijk!

Een traplift? Natuurlijk!

We worden allemaal steeds ouder. De manier waarop we ouder worden is echter met de jaren sterk geëvolueerd. In tegenstelling tot vroeger blijven mensen nu ook lang na hun pensioen actief. Mobiliteit is daarbij essentieel. Ook de geborgenheid van hun eigen huis is voor veel mensen een sleutel tot gelukkig ouder worden. Maar hoe vindt u nu het perfecte huwelijk tussen mobiliteit, geborgenheid en veiligheid?

Een traplift biedt u hierbij de ideale oplossing!

Mobiliteit: laat leeftijd uw vrijheid in huis niet inperken. Wilt u graag nog eens kunnen wegdromen op dat oude zolderkamertje, maar kijkt u moedeloos aan tegen de vele trappen die er naartoe leiden? Onze trapliften zorgen ervoor dat alle plaatsen in uw huis even bereikbaar blijven als voorheen.

Geborgenheid: wie houdt er niet van zijn eigen huis? Het is de plaats waar je alles hebt opgebouwd, waar je je kinderen zag groot worden. Kortom, het is een plaats die doordrongen is van mooie herinneringen. Uiteraard wilt u dat zo lang mogelijk vasthouden. Een traplift zorgt ervoor dat u in alle comfort kunt blijven genieten van uw eigen nest.

Veiligheid: een belangrijk aandachtspunt in de keuze om al of niet thuis te blijven wonen, is of de leefsituatie nog wel veilig genoeg is. Zowel uw eigen veiligheid als de gemoedsrust van uw kinderen spelen hierbij een belangrijke rol. Kiezen voor een traplift is het perfecte antwoord op deze bezorgdheden. Met onze trapliften haalt u maatwerk in huis. Bovendien zijn al onze liften energiezuinig, stil en rijden ze op batterijen. Ook in geval van een stroompanne kunt u zich dus nog in alle vrijheid door uw huis bewegen.

Hebt u baat bij een traplift?

Doe hieronder zelf de test!

Nooit

Soms

Regelmatig

De trap op en af gaan, is een stuk moeilijker dan vroeger

Wanneer ik op de trap loop, ben ik bang om te vallen

Ik heb soms moeite om mijn evenwicht te bewaren

Ik heb last van pijnlijke gewrichten, vooral bij het trappenlopen.

Is het antwoord op één of meerdere van bovenstaande vragen “regelmatig”? Dan is een traplift zeker het overwegen waard! Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Vrijblijvend advies

Wenst u een vrijblijvend gesprek met onze adviseurs over mogelijke oplossingen? Contacteer ons op het gratis nummer 0800 20 950, bezoek www.comfortlift.be of stuur ons een mailtje via sales@comfortlift.be

Blogartikels voor traplift

Hoort u het graag van één van onze experts?

Bel gratis een adviseur

Of heeft u liever dat wij u opbellen?

Laat één van onze experts bij u langskomen.

Onze expert maakt een offerte op maat van uw project en uw wensen.