Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Comfortlift steunt Ewoud Vromant op zijn ‘road to Paris’

11/03/2022

Comfortlift Orona, leverancier van trap-, platform- en huisliften, zal paralympiër en wereldkampioen paracycling Ewoud Vromant sponsoren op weg naar de Paralympische Spelen van 2024 in Parijs.

“We steunen Ewoud niet enkel om de atleet die hij is, maar ook om zijn persoonlijkheid”, vertelt Martine Stevens, Accessibility Director bij Comfortlift. “Ewoud is een persoon waar veel mensen, met of zonder beperking, naar opkijken en zich mee vereenzelvigen. Hij is een toonbeeld van positiviteit en toont dat er veel mogelijk is in het leven. Daar willen we graag meer aandacht op vestigen.”

Voeling met Comfortlift

Na zijn paralympische deelname in Tokio ging Vromant op zoek naar nieuwe sponsoring: “Als professionele sporter heb ik een contract bij Sport Vlaanderen. Mijn materiaal, stages en een deel van mijn ondersteuning moet ik echter zelf financieren. Sponsoring is daarom essentieel”, vertelt hij. “Daarvoor zocht ik bedrijven die bij mij en mijn handicap passen. Aangezien ik thuis een traplift van Comfortlift heb, nam ik contact op met het bedrijf. Er volgde meteen een hartelijk antwoord en we kwamen snel tot een overeenkomst. Het is voor mij heel fijn om gesponsord te worden door Comfortlift, omdat ik een persoonlijke voeling heb met het bedrijf.”

Sportieve doelen

Op de volgende Paralympics zal Vromant deelnemen aan de wegrit en -tijdrit, én de individuele achtervolging op de baan. “Het is nog een lange weg, maar ik ga opnieuw voor goud”, klinkt het vastberaden. Op de sportieve weg naar Parijs liggen veel doelen: “Ik wil graag nog wereldkampioen tijdrijden op de weg worden”, vertelt de paralympiër. “Daarnaast hoop ik mijn wereldtitel op de achtervolging te verlengen. Maar op dit moment ligt de focus op de wereldbekerwedstrijd in Oostende in mei, waar ik vorig jaar de tijdrit won en tweede werd in de wegrit.”

Inspirerend verhaal

Het logo van Comfortlift zal te zien zijn op Vromants uitrustingen en wedstrijdkledij, maar de sponsoring heeft een nog veel breder draagvlak: “We geloven in elkaars boodschap, en respecteren en versterken elkaar. Dat willen we dan ook uitdragen”, vertelt Martine Stevens van Comfortlift. “We willen een verhaal scheppen”, vult Vromant aan. “Hiermee kunnen we veel mensen, jong en oud, bereiken en inspireren.”

Volg alles over Ewoud zijn 'road to Paris' op zijn website www.ewoudvromant.be

Deel dit bericht

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi