Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Een online zoektocht die oplevert: Chris vindt perfecte traplift bij Comfortlift

30/06/2023

Soms breekt nood wet. Als een bepaalde gebeurtenis je vrijheid dreigt te belemmeren, dan is het dan ook raadzaam snel te schakelen. Toen de echtgenote van Chris Vaernewyck begin 2023 in hun duplexappartement in het Antwerpse Hove kwalijk ten val kwam, besliste het echtpaar - beiden 80 jaar jong - dan ook relatief snel om te investeren in een traplift. Het aanbod, de prijs én de persoonlijkheid die Comfortlift etaleerde tijdens die zoektocht, wist het koppel al snel te overtuigen om voor deze specialist te kiezen.

Als niet een chronische aandoening, maar wel een valpartij aan de basis ligt van een verminderde mobiliteit, kan de urgentie voor hulpmiddelen plots een pak hoger liggen. “Al is de term ‘urgentie’ misschien wat overdreven”, relativeert Chris Vaernewyck, in z’n actieve loopbaan werkzaam in de petrochemische industrie in binnen- en buitenland. “M’n echtgenote is - net als ikzelf - nog altijd in goede conditie, wat wellicht de reden is dat ze amper drie weken na haar onfortuinlijke val opnieuw zelf de trap op kon. Maar eerlijk is eerlijk: daar ging wél de nodige moeite mee gepaard. Niet dat we elke 5 minuten de trap op moeten - zowel de woon- als slaapkamer ligt beneden -, maar toch valt de trap met de wasmachine en droogkast, de televisie en m’n bureau een verdieping hoger niet te vermijden.” En dus besloot het koppel op zoek te gaan naar een traplift, als antwoord op de ongemakken.”

De zoektocht naar de perfecte traplift

Er wordt weleens meewarig gedaan over digitalisering en de oudere generatie, maar voor het koppel Vaernewyck raakt dit kant noch wal. “De eerste stap in onze zoektocht naar een traplift verliep via het internet”, vertelt Chris hierover. “Welke aanbieders zijn er zoal, wat zijn de mogelijkheden…? Via deze weg besloten we meteen enkele firma’s te gaan contacteren, waaronder ook Comfortlift, dat heel kort op de bal wist te spelen via een persoonlijke afspraak. Op basis van hun aanbod, de prijs, maar vooral ook hoe men overkwam, was onze beslissing heel snel gemaakt.”

In goede handen, van eerste contact tot installatie

Na de beslissing, die viel in de eerste helft van februari, zou de lift uiteindelijk op 29 maart worden geplaatst. “En als ik dan toch een verbeterpuntje zou moeten opwerpen, dan zou het zijn om de klant een fractie vroeger op de hoogte te brengen van wanneer de onderdelen zullen worden geleverd, om niet het risico te lopen om voor gesloten deuren te staan. Maar over de hele lijn kregen we zeker het gevoel in goede handen te zijn bij Comfortlift”, getuigt de geboren Zultenaar. “De installatie is zéér zorgvuldig en professioneel uitgevoerd door een zeer bekwame man. Maar ook daarnaast voelden we ons erg comfortabel met iedereen waar we contact mee hadden binnen Comfortlift, en met hun manier van werken. Is dat gevoel er niet, dan zal de prijs geen enkele rol spelen.”

Deel dit bericht

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi