Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Een traplift wanneer de nood groeit? ‘Niet twijfelen, maar meteen doen!’

30/06/2023

Als de mobiliteit wat afneemt, is het goed om beslissingen liever vandaag dan morgen te nemen, zelfs al zijn die keuzes soms confronterend. Toen de mobiliteit van Marc Devlaminck uit Deerlijk - 82 lentes jong - wat begon af te nemen, overwogen hij en z’n echtgenote Rosa dan ook meteen om in een traplift te investeren. Op aanraden van zoon Karel kwam men al snel uit bij Comfortlift als aanbieder.

Niet het koppel om stil te blijven zitten

Een huwelijk, gezegend met twee zonen en zes kleinkinderen, en in 2016 nog gevierd met een gouden jubileum. Een actief verenigingsleven voor Marc als jeugdtrainer, bestuurslid van de kerkfabriek, het feestbestuur Molenhoek en Okra, met daarenboven een gedeelde voorliefde voor het fietsen. Dient het gezegd dat men er ten huize Devlaminck nooit echt het koppel naar was om bij de pakken te blijven zitten?

Een traplift? Niet twijfelen, maar doen!

Laat dat nu echter nét een karaktertrek zijn die moeilijk te verenigen valt met een verminderde mobiliteit. Die vaststelling kan best confronterend zijn, zo beseft ook Rosa intussen. “Het was echter noodzakelijk om hieraan gevolg te geven”, klinkt het. “M’n man z’n mobiliteit - en in mindere mate ook die van mezelf - was wat teruggevallen. Trappen nemen werd vooral voor Marc een uitdaging, waardoor hij al een tijdje op het gelijkvloers sliep. Een van onze zonen raadde ons aan om niet langer af te wachten, maar meteen stappen te zetten om die verminderde mobiliteit van antwoord te dienen. ‘Niet twijfelen, maar nu doen!’ Een traplift dus, en die vonden we bij - hoe kan het ook anders - Comfortlift.”

Geen showroombezoek, wél perfect advies thuis

Een bezoekje aan de showroom in Waregem was voor het koppel naar eigen zeggen niet nodig. “We hadden er alle vertrouwen in dat de persoon van Comfortlift die bij ons langskwam ons de best mogelijke keuze zouden adviseren. Alles werd opgemeten, om zo te kunnen tegemoetkomen aan onze voorkeuren en de praktijksituatie met onder meer een trap met bocht.”

Razendsnelle installatie en uitstekende opvolging

In juni 2021 - luttele weken na de beslissing - werd de traplift al geïnstalleerd. “Comfortlift illustreerde meteen aan waarom het niveau van service zo gewaardeerd werd, want toen de aandrijving bij de opstart wat stroef leek te verlopen, verving men onmiddellijk de motor in garantie”, zo herinnert Rosa zich. “Sindsdien maakt Marc probleemloos gebruik van het systeem.” Al geeft Rosa toe zelf ook erg vaak gebruik te maken van de traplift. “Voor het gemak”, lacht ze. “Ik ben tenslotte ook al 79, en het is écht gemakkelijk, inclusief de bediening. Eerlijk: m’n man en ik zouden de traplift niet meer kunnen missen!”

Deel dit bericht

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi