Bel ons gerust

We zijn hier om u te helpen met uw vragen.

056 35 85 85

Een nieuwe generatie trapliften: de Comfortlift-familie breidt uit!

31/10/2023

Als het leven een beetje steiler lijkt dan een dag voordien. Wanneer dat pad dat voor je ligt hobbels lijkt te hebben die je voorheen nooit zouden zijn opgevallen. Van zodra trappen hoger lijken te reiken, en voeten en ledematen zwaarder beginnen aan te voelen. Kortom: wanneer mobiliteit in je nochtans vertrouwde omgeving een uitdaging begint te worden. Op dat moment toont Comfortlift zich bereid om je bij te staan. In die strijd kan de aanbieder van trapliften drie nieuwe oplossingen naar voor schuiven, die je mobiliteitsuitdaging kunnen ondersteunen. Maak kennis met de Flow X, de HomeGlide en de Smart trapliften.

Flow X: de perfecte combo van efficiëntie & comfort

De Flow X-traplift, de eerste van de drie nieuwkomers, vormt de perfecte combinatie van efficiëntie en comfort, zonder hierbij afbreuk te doen aan de uitstraling van een woning. En hierbij valt zowat alles te personaliseren, van de bekleding van de ergonomische (opklapbare) zitting tot de kleur van de rail. Bovendien leent de Flow Xzich perfect tot zelfs de krapste trappen, waardoor je ook in die omstandigheden van het geroemde Comfortlift-comfort kan genieten.

Daarnaast zit er een telefoon-oproep/antwoordfunctie ingebouwd in de armsteun van de traplift, wat de gebruiker de mogelijkheid biedt om iemand op te bellen in geval van nood.

Ontdek de Flow X!

HomeGlide: veiligheid voorop!

De HomeGlide-traplift staat dan weer voor de opmaat van veiligheid. Deze oplossing is niet enkel veilig in gebruik (door z’n veiligheidsgordel, noodstopknop en verscheidene veiligheidssensoren), maar ook voor de medebewoners, die zich door de geringe omvang van de HomeGlide niet telkens langsheen de traplift hoeven te worstelen. Verder maakt de aandacht voor brandveilige materialen en de conformiteit met de machinerichtlijnen de HomeGlide tot de meer dan gedegen keuze voor wie op zoek is naar comfort en veiligheid

Ontdek de HomeGlide!

Smart: compact maar robuust

De Smart tenslotte, is een traplift die slechts steunt op een rail van amper 6 cm, zonder evenwel toegevingen te doen op vlak van stevigheid. Om een vlotte op- en afstap te garanderen, draait de slimme Smart-traplift zich bovenaan de trap altijd automatisch naar de overloop. Hier geen telefoonfunctie in de armleuning, maar wel een slim dashboard voor een real-time overzicht van de status van de traplift.

Ontdek de Smart!

Mobiliteit hoeft niet louter noodzaak te zijn

Met deze drie nieuwe gezichten in de Comfortlift-familie, wordt mobiliteit niet enkel een noodzaak. Het wordt een keuze. Een keuze tussen een digitale metgezel, een zachte rit, of een compacte held. Hoog tijd dus om dit nieuwe hoofdstuk open te slaan en je leven een trapje hoger te tillen. De Comfortlift-familie staat klaar om je daarbij te helpen!

Deel dit bericht

Contact

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem


056 36 52 20

sales@comfortlift.be

Onze vestigingen

Waregem (Showroom)

Mannebeekstraat 3

B-8790 Waregem

Thimister-Clermont

Rue du Bosquet 3

B-4890 Thimister

Wemmel (Showroom)

Heide 7

B-1780 Wemmel

Wilrijk

Groenenborgerlaan 84

B-2610 Wilrijk

Charlerloi

Rue de Namur 17/A

B-6041 Charleroi