— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

Comfortlift verandert je kijk op mobiliteit

vrijdag 12 april 2019
Een unieke kijk op langer mobiel blijven in je eigen huis? Comfortlift heeft een geweldige ervaring voor je in petto die je exclusief kan ontdekken op de Reva-beurs in Gent.

Wat je precies mag verwachten, dat gaan we nog niet verklappen. Hou zeker onze blog in de gaten, of abonneer je op onze Facebookpagina. Of beter nog: vraag meteen je gratis kaarten aan en ontdek het zelf. Surf naar https://reva.eventsite.be en kom langs op onze stand!Mobiliteit = vrijheid

Of je nu ouder wordt of leeft met een fysieke beperking: mobiel blijven staat synoniem voor vrijheid. Door slim te kiezen voor een traplift of huislift, geniet je van een grote bewegingsvrijheid in huis.

Dat wil zeggen dat je langer zelfstandig in je huis kan blijven wonen, zonder praktische beperkingen. Een wens van veel mensen, die dankzij Comfortlift binnen handbereik is.

Comfortlift: comfort in stijgende lijn

Iedereen is anders. Het is dan ook belangrijk dat jij een traplift in huis haalt die past bij jou, jouw unieke situatie én je woning.

Daarom heeft Comfortlift verschillende systemen ontwikkeld. Kies je voor een traplift, een huislift of een goederenlift? Of wil je de toegang tot je woning makkelijker maken met een hefplateau? Het is jouw leven: jij kiest.

Slim mobiel blijven voor iedereen

Een duurzame, degelijke en comfortabele traplift is maatwerk. Toch kan je bij Comfortlift ook terecht voor snelle oplossingen. Heb je een rechte trap? Dan kan je een model kiezen uit onze ruime stock. Die kunnen binnen een zeer korte termijn geplaatst worden. Je geniet dus snel van de juiste traplift.

Voor trappen met bochten, moeten we de situatie eerst bestuderen. Alles wordt ontworpen en ontwikkeld op maat, zodat je écht tevreden bent met het eindresultaat.

Ontdek het op de Reva-beurs

Wil je zelf ervaren wat een traplift voor jou kan betekenen? Comfortlift verwelkomt je met plezier op de Reva-beurs, van 25 tot 27 april in Flanders Expo in Gent. Boek je gratis kaarten via https://reva.eventsite.be

Niet twijfelen, want we hebben een unieke ervaring voor je klaarstaan. Volg ons op Facebook en ontdek als eerste wat je precies kan verwachten!