— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

Een traplift op een glazen trap: kan dat wel?

In Dinant mochten we aan de slag met een trap met glazen treden! En een traplift bevestigen op een glazen trap? Een echte uitdaging, die we met beide handen grepen!

Een traplift bevestigen op treden van glas? Zo gingen we te werk!

Concreet ging het hier om een inox trap met glazen treden. Boren in de traptreden was met deze reden niet mogelijk. Om de plaatsing van deze traplift toch mogelijk te maken, voorzagen we een MONO-traplift, waarvan de rail vakkundig werd vastgemaakt op maat van de trap. De volledige rail werd uiteindelijk vakkundig vastgemaakt met een speciale transparante lijm. En het resultaat? Dat mag er gerust zijn!

Comfortlift Trapliften: geen producten, maar oplossingen!

Een traplift dient in de eerste plaats om uw leven te vereenvoudigen. Iedere trap is anders en daarom voorzien wij steevast een oplossing op maat, zodat u niet alleen makkelijker maar ook op een veilige manier door uw woning kan bewegen.

U twijfelt of een traplift wel mogelijk is met uw trap? Neem gerust contact op! Wij zorgen voor een oplossing op maat!

Blogposts for traplift

Pages for traplift

Al onze liften zijn op maat.

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een lift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elke situatie vinden wij een oplossing. De monteur van elke lift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een lift op maat.
 • Steeds op maat
 • Betaalbaar in onderhoud
 • Verschillende afmetingen en vermogens mogelijk
 • Helpservice 24/24 - 7/7 (ook op zon- en feestdagen)
 • Meer dan 50 jaar ervaring & know-how
Ja, ik wil een offerte

Onze vestigingen

Voor een bezoekje aan onze sfeerruimte verzoeken wij u vriendelijk ons te contacteren voor een afspraak in onze showroom in Waregem of Wemmel.

Zo garanderen wij u een persoonlijk onthaal en voldoende tijd om naar uw plannen te luisteren.
Onze vestigingen
service 24/24 - 7/7

België

 • Waregem (Showroom)
  Mannebeekstraat 3
  B-8790 Waregem
 • Wemmel (Showroom)
  Heide 7
  B-1780 Wemmel
 • Wilrijk
  Prins Boudewijnlaan 321
  B-2610 Wilrijk
 • Thimister-Clermont
  Rue du Bosquet 3
  B-4890 Thimister
 • Charlerloi
  Rue de Namur 17/A
  B-6041 Charleroi
Ja, ik wil een showroombezoek aanvragen

Een lift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte lift. We overwegen met u de voor-en nadelen per lift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de lift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze liften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 liften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een lift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type vinden wij een oplossing. De monteur van elke lift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een lift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten